MGM ye göre 6 ya kadar 8 diyor
Sefa kazancc tarafından yazılan gönderiler
-
-
5. 9 olduk 🫣
-
buz kesiyor her yer sıcaklık 6.2
DP 0.3
-
Tütünçiftlik sahilinde denizin çöpü kıyıya vurmuş.Hiç gittin mi sahile?
İşteyim de gelen fotolar hiç iç açıcı değil sahil sular altında dev dalgalar var deniyor
-
Günaydin dışarıda bi fırtına var e götürecek sanki
-
az önce çatıdan kafama demir leğen yiyordum böyle şeyler kapmak istemiyorum 😵💫😵💫
-
Kocaelinin güneyi daha şanslı benden demesi..
Tam ortada olmam dışında sorun yok🫡
-
icon ecmwf kky demiş gfs kar diyor bakalım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bunu da atayım
-
gene konumdan kaybediyoruz neyse görsel şölene de razıyız 🫣
-
windye güven olmaz ama
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Avanos Zirveyi ne zamandır Kasım ayında karlı görmüyoruz. Gecen sene Aralık ayında dahi kar yapmamıştı yanılmıyorsam .
Baktım 26 Aralık'ta Sefa kazancc vermiş haberi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu sene ise dağlarımız biraz daha erken kar yağışı ile tanışabilir. Yakin zamanli diyagrama baktığım zaman ortalama olarak önümüzdeki sistemde Amanos, Kel dağı gibi yüksek kesimlerde erken bir kar örtüsü görülme ihtimali hiç de az değil .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Amanoslar daha güzel görünecek demek
-
Kocaelide dahi kar beklemeyenlere inanmayın, öncelikle evet İstanbulda pazartesi gecesi çoğunlukla yağış yok. Ama özellikle Anadolu yakasının yağış yakalama şansı var deniz etkisi kar yağışlarının ufak parçalarını yakalayabilirsiniz. Gözlerinin önünde modele yansıyan deniz etkisi yağışları nasıl görmüyorlar anlam veremiyorum. Kocaelide pazartesi gecesi görsel show var bir ihtimal İstanbulun Anadolu yakasıda bu eğlenceye katılabilir bu yazdıklarım burada kalsın kar beklemeyenlere soracağım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Görsel show altında biraz yürümeyelim mi 🥳
-
Gerçekten mi bende körfezde oturuyorum ne taraftasın?
Agderede oturuyorum hocam
-
Vira bismillah dedik bakalım