10 metre rakımı var ama merkezi için geçerli biraz karasal bölgesinde oturuyorum 70-75 rakımı var oturduğum yerin.
Bende karşındayim abi 80 rakımı var olduğum yerin Körfezdeyim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur10 metre rakımı var ama merkezi için geçerli biraz karasal bölgesinde oturuyorum 70-75 rakımı var oturduğum yerin.
Bende karşındayim abi 80 rakımı var olduğum yerin Körfezdeyim
10 m rakımı olan bir yer için değişik bakalım
Körfez hakkında ne diyorsunuz hocam
Kursakta kalmazsa konumum ayın 27 sinde çok şahane kar yağışı alcak
26 sı öğlen trakyadan kar giriyor akşam Marmara'nın doğu kesimleri kar yağışlı
Yanlış yorum yapmamışimdir umarım 😆
26 sı öğlen trakyadan kar giriyor akşam Marmara'nın doğu kesimleri kar yağışlı
Sistem ne güzel hal almış 27 sabah 7 öğlen 1 arası konumum adına güzel kar vermiş 😆
Selamün aleyküm hayırlı geceler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İkinci salınım da kuvvetli gözüküyor. Bakalım ilk odak noktamız 26 27 dahası sonraya.. Takip eden,beğenen yorum yapan herkese teşekkürler. Hayırlı akşamlar diliyorum 🙏☺️
Eline sağlık abim
Sahutt Marmara bölgesinde ben varım bu kış koşturur dururuz kulağından tutmak için her sezon Hatay'da yaşadığımız seneryo olursa şaşırmam 🥲
Bana sanki tarih ötelemeli sisteme geçmeye başladı gibi geldi
26-27 si üzerinde modeller çok oynuyor bakalım hangisi galibiyete ericek ya da hepsi mi fos cikicak
Yasin71 toplam yağış ve kar haritasını da atma şansın varmı hocam
Ecmwfnin gfsyi yola getirme dileğiyle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
dur yiğit 💥