Silivri tem kamerasında kar var
arslan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Buna GUGUL diyebilirmiyiz hocam
-
Aleyküm selam kardeşim. Öyle hayatı olumsuz etkileyecek kar olmaz ama cumartesi öğlen saatlerinde başlayıp pazara kadar yoğun kar yağışlı olacak, pazartesi hafif, salı günü tekrar orta kuvvette devam edecek.
Çok teşekkür ederim konyada üniversitedeyim pazartesi salı çarşamba final sınavlarım inşALLAH ertelenmez biletim yanmaz
-
Selamın aleyküm konyada çarşamba gününe kadar hayatı aksatacak derecede kar olur mu
-
Adı neydi gelenin?
Gugulmuydu abi 😁
-
Selamın aleyküm bu windy’nin kar kalınlığı haritası her güncellemede değişiyor mu?
-
Adres bu malum
https://www.meteociel.fr/modeles/gfse_c…ive=1&runpara=0
İşaretli yere tıkla abim,arşiv der zaten..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Açılan yerden de işaretli yerlere bak hangi tarih lazım sana onu hallet ve okey de
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eyvallah saolasın
-
Hocam konyada ne olur bir tahmininiz var mı çarşamba günü sakaryaya dönüyorum aksaklıklar yaşanabilirmi ona göre biletimi 1-2 gün geciktiricem
-
Arsiv mı demek istedin arslan
Evet
-
Ban önceki modellere nerden bakabilirim
-
soğuk bir konya gününden herkese merabalar
-
Sistem daha çok dek agrılıklı kar yogun oldugu için orta ve batı karadenizi gömmüş
06 z yazıyor yanlış olma ihtimali?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. hazırlıkları yaptım bekliyoruz 21:01 de görüşmek üzer arkadaşlar
Hasan amaç ne bizi buzul çağına mı sokmaya çalışıyon yani ben evin altını kazmaya başlıyorum kömür lazım
-
Fianalden çıktım valla 10 numara geçti bide ecmwf güncellemesini görünce moralim baya yükseldi
100 almışım
-
Fianalden çıktım valla 10 numara geçti bide ecmwf güncellemesini görünce moralim baya yükseldi