Bu haliyle istanbul 20 25 cm kar görür. Biraz daha batılarsa metrelik tablo oluşur.
Snake34 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu haliyle bile 25 cm kar cepte gibi ama biraz daha batilarsa metrelik kar alırız.Sicaklik çok rahat yeterli olur bu görüntülerde.
-
Yoğun kar ve tipi geliyor
-
Metrelikte gözüm yok 30 cm yağsın yeter
-
Hocam sabah min 50 cm veriyordu kar haritası şimdi 10 cm
-
Yoğun kar ve tipi geliyor
-
Gfs kar haritası istiyorum lütfen
-
Bugün şehir merkezinde lapa lapa kar yağarken basaksehir 180 m rakimda yağmur yağdı sebebi nedir.Gerci konumum dün temiz 10 cm örtü aldı ama yinede sebebini merak ettim .
-
Yağışın ne zaman yağmura dönme riski var acaba.
-
Hocam tamamen sistemin geliş yönüyle alakalı. Rüzgar profili çoğu zaman dediğiniz bölge için uygun olmuyor DEK yağışlarında
Anladim hocam.Peki bu yağış kütleleri hiç yanlamasına hiç Bi zaman avrupa yakasından anadoluya gecemiyormu. Yani radarda hep aşağıdan veya yukardan giriyor.Dogulayip geçtiğini görmedim.Ince noktalara takılıyorum bu gece abi.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Demek istediğim yani yağış kütleleri hep istanbul üzerinden karadeniz veya doğuya gidiyor abi.Hic Bi zaman edirneye veya Balkanlara kaydığını görmedim.
-
Bide kutleler her zaman doğuluyor. Hiç batiladığını görmedim.
-
Boğazada gelmiyorlarki hocam 😅
Kafam karıştı iyice abi
-
Bu radardaki kütleler hiç Bi zaman doğulayip boğazi geçemiyorlar sebebi nedir hep merak etmişimdir.
-
Ecmwf yarın gece İstanbul Avrupa yakasına örtülük kar verdi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Başaksehir bu tabloda 10 cm görür hocam heralde