Rahat görür.Bu akşam 20:00 gibi başlar. Daha da erken başlayabilir. Ara ara yoğunlaşabilir. Hatırı sayılır bir kar ötrüsü olur👏
Hava durumunda hep kky gösteriyor umudum kalmamıştı kara dair bu cümleler bana umut oldu teşekkür ederim 😊
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRahat görür.Bu akşam 20:00 gibi başlar. Daha da erken başlayabilir. Ara ara yoğunlaşabilir. Hatırı sayılır bir kar ötrüsü olur👏
Hava durumunda hep kky gösteriyor umudum kalmamıştı kara dair bu cümleler bana umut oldu teşekkür ederim 😊
Düzce 267 rakım kar görür mü bu sistemde?
Düzce 264 rakımda kar başladı araçların üstünü ve çatıların üstünü tutmaya başladı güzel yağıyor
Ben sana dedim uyanırsınız diye hayırlı yağışlar dilerim
Teşekkür ederimm darısı başınıza inşallah
Anlık düzce 264 rakım 🥳
Düzce 264 rakımda durumlar ne olur sabaha ince de olsa bir örtüyle uyanır mıyız?
Arabaların üstü beyazladı sabaha ne olur bilemiyorum bakalım artık hayırlısı
Düzce 264 rakımda durumlar ne olur sabaha ince de olsa bir örtüyle uyanır mıyız?
Hele şükür Bolu'da kar görüyoruz
Darısı başımıza inşallah düzce 264 rakımda ne zaman görürüm acaba 🥲
6 gün oldu bugün 2 saatliğine verdiler sadece kestiler yine çok zor susuzluk gerçekten hiçbir şeye benzemiyor Allah yardımcımız olsun
Düzce merkez olarak 3 gündür susuzuz Allah yardımcımız olsun daha da geleceği yok gibi..
Düzce merkez olarak 3 gündür susuzuz Allah yardımcımız olsun daha da geleceği yok gibi..
Düzce kopmaya devam ediyor
10 cm birikim oldu şu saate kadar bakalım devamında ne olacak
Hocam şanslıyız gibi son görüntülere göre Sakarya Sinop hattı olarak
Mgm de cuma ve cumartesi için yoğun kar ikonu koymuş ama bakalım hayırlısı
Düzce nasıl etkilenir?
Güneşli bir düzce sabahı ❄❄