Dekler keyif vermiyor malesef
semihaglar tarafından yazılan gönderiler
-
-
Umarim esenyurta denk gelir
Avrupa yakasına inecekler zaten. Anadolu yakası boğaz sınırına ya vurur ya vurmaz
-
Şöyle kar böyle kar dediler gram kar yok anadolu yakasında. Bizim derin dondurucuda daha fazla kar var
-
Sinan hoca hala ataşehir ve ümraniye 10 cm konusunda ciddi misin?
-
10 cm
bu ne hocam
-
Hocam istanbul ümraniye ve ataşehir cm beklentiniz ne?
-
Sinan hocam istanbul anadolu yakası ne durumda olur?
-
Hocam geçen ki kaçan sistem için dediklerimi tekrarlıyorum, bu kadar uzun zaman önceden cesaretle bu tarihleri vermen takdir edilesi bir durum. Artık bundan sonra sistem güçsüzleşsin veya tam beklediğin gibi gelsin önemli değil. Beklemenin heyecanı yetti
-
hocam galiba en sonunda güzel şeyler olacak gibi istanbul için :D
-
Bu sene de umudu kestik, yine istanbulda kar göremeyeceğiz anlaşılan.
-
Sistem yalan oluyor gibi gözüküyor. Bunun bir tahmin olduğunu ve Sinan hocanın tahmini de 1 hafta kala değil 1.5 ay önceden varsayımda bulunduğunu unutmamak lazım. Sistem teğet geçerse de helal olsun, en azından heyecan oldu
-
Olmaz mı hocam hem rakım farkı var 1 - 1.5 derece sıcaklık daha soğuk oralar Esenleri baz alarak yazıyorum .
evet hocam ben ümraniyedeyim ama çavuşbaşı çekmeköy bizden hep 1.5-2 katı almıştır. bu sefer düğüne denk geldi dedim bi umut belki yarın biter kar. Allah bilir işini ne diyelim artık hayırlısı
-
Bugün 18 Mart olduğunu unutmayalım güneş aktiviteleri az olsa daha farklı olurdu gece iyi ve tutucu kar olur diye düşünüyorum.
Şimdi nem sorunumuz yok güzel tarafı temp -18 temp 500 tam -45 lik günler Önümüzdeki sene Aralık’ta nasip olur İnşaALLAH.
Yarın akşam 7de çavuşbaşı çekmeköyde düğün var hocam oralar nasıl olur? Kar ihtimali var mı yarın da
-
Mahallenin gençleriyle 20 araç kurtarmışızdır. Hala yazlık lastikle yola çıkan var yav kendini düşünmüyorsan karşındakini düşün bari
-
Ümraniye şerifali bitti kar yağışı