maç oynanırken kural değişmez... sen futbolcularına sahip çıkarsan hastalıkla boğuşmazsın.. hepsi iddasız kalınca rahatlamışlar, gece kulüplerinde fink atıyorlar, sonucuna katlanırsın..
Buzdevri tarafından yazılan gönderiler
-
-
okyanusların soğuması veya güneşin ısı kaybetmesi dışında hiç bir şey yerküremizin hızla cehennem olma yolunda gidişatına engel olamayacak... görünen bu!! Allah sonumuzu hayretsin
-
doğalgaz zammından sonra sistem ürkmez usta, kuvvetlenerek gelir.
-
3 büyükler batmadıkça, futbolumuz düzlüğe çıkamaz, mehter marşı ile avrupa ya gider izmir marşı ile döneriz.
-
şubat ortası gibi ,boğaz donacak, yürüyerek karşıya geçilecek
-
ağrıyan yer önemli.. eğer ayak ve kollar ise sorun yok.. ama iç organ veya kalp , beyin ise doktora görün.
-
Uludağ tek kelime ile '' muhteşem''.. sanki 1970 ler geri gelmiş.
-
Angora link bir kaç kez attı.
Bende yine ondan aldığım adresi atayım.
muhteşem...teşekkürler.
-
Heryerde kamera var, ankara da yok... ya da hiç biri çalışmıyor..
-
16 Mart'ta İstanbul icinde kar yapabilecek potansiyelde sistem gelebilir. Bu baslik altindan bilgi vericem. Sitede son yazim artik birakiyorum.
usta seni takip edeceğimiz bir yer olacak mı, yani , tahmin işini tamamiyle mi terk ediyorsunuz?
-
Herkese hayırlı haftalar, Allah ın rahmeti, bereketi ve şefaati üzerinize olsun ???
-
Yanılmıyorsam Edirne bugün şubat rekorunu kırmış olabilir... durmak yok , ısınmaya devam?
-
2 usta model apayrı telden çalıyor... ECMWF 6-7 mart ve sonrası için soğuk ve kar derken, GFS tam tersi gösteriyor. .. Bu da demektir ki, atmosfer 3 mart sonrasını bildirmiyor, göstermiyor..
-
Hollanda da uyuşturucu hem serbest hemde normal , sende serbest bırak, seninde gençliğinin beyni uyuşup mutlu olsun
-
Ne desem azdır şükür Rabbime bu sene 40 cm ve üstü kar örtüsü gördüm konumumda benim için efsane bir sistemdi. Benim için hasret sonlansa da maalesef İstanbulda oturan çoğu arkadaşımızı ve abilerimi sistem tatmin etmedi inşallah Mart başlarında görülen sistem daha da güçlenerek gelir de en azından bir kar örtüsü görürler onlarında hasreti biter eğer nasip olmazsa seneye inşallah efsane bir kış yaşarız
sen ne güzel bir insansın, başkalarının mutluluğunu isteyene Allah en büyüğünü verir, sana da versin kardeşim.