Güney ege veya akdenizde oluşacak kuvvetli bir AB 4 mart sonrasını bayrama çevirir
Buzdevri tarafından yazılan gönderiler
-
-
Semih beyi 10 yıldır tanırım, biraz ışık olsa mutlaka açıklama yapar.. demek ki henüz bir şey yok.
-
Yusuf kardeşim yalnız değilsin.... ama bilmeni isterim ki bu yaşadığımız devirİn ismi “Ahir zaman “ .... peygamber efendimizin “ benim gerçek kardeşlerimin yaşadığı devir” olarak adlandırdığı zamandayız... şükretmeliyiz ki, sınavlarımız çok.. çok sınav demek, çok şans demek... Ashabın , sahabelerin kıskandıkları müslümanlar biziz, yeter ki sınavları geçebilelim.. ????
-
Herkese hayırlı pazarlar
-
Hocam şu sistem çok kötü kaçtı, resmen efsane olmasına çok az kalmıştı.. 25 şubat sistemiyle de birleşiyordu... bu oluşum için bi 40 yıl daha beklenek lazım...
-
25 sistemi için 30/1 şansımız devam ediyor?
-
Ah ah 10 şubat sabahına kadar ki model çalışmaları, İstanbul için ucu bucağı görünmeyen soğuk akışları veriyordu, bugün ve yarın dahil ayın 23-24 e kadar ... şimdilerde ise kışı bitirmiş ?
-
hadi inşaallah ..
-
Güne umutlu ve enerjik başlamak adına,gerçekleşmeyeceğini bilsemde 12 gün sonrası için şu modellerde kar ve soğuk görmek istiyorum.. her güncellemede ertelemesine bile razıyım.
-
evet arkadaşlar bu sistem bitti sayılır, gelecekte umut vaadeden bir model veya küçük de olsa ışık var mı?
-
ah ah ah, geçen hafta ki modellerde perşembe sıcaklığın daha da düşeceği ve 850 hpa da -17 ler gireceği, ve pazara kadar da etkili DEK ler alacağımız belirtiliyordu.. gündüz sıcaklıkların bile sahillerde -3 ler olacağı belirtiliyordu... çok büyük balık kaçırdık çooook..
-
Allah isterse bütün modelleri ters yüz eder, 5 gün sonrasına inanmıyorum.... Bu arada Texas donuyormuş, olağanüstü hal ilan edilmiş..
-
Bir tek MGM mi yanıldı...diğer bütün tahmin siteleri bildi mi?.. Bazılarınızda MGM alerjisi var, umarım devlet kurumu olduğu için değildir bu alerji ... samimi olmak lazım, bu site dışında hiçbir kurum sabak ki yoğun kar yağışını bilemedi...bu vesile ile burdan başta üstadlar olmak üzere, sitenin veri uzmanlarını tebrik ediyorum.
-
Sistemim son saatleri, artık yağarsa kısa süreli sağnak ve bölgesel kar geçişleri olur...Artık bir sonraki sistem için dua edicez.
-
Birçok modele göre yağış sabah saatlerinde olacak..