Güney ege veya akdenizde oluşacak kuvvetli bir AB 4 mart sonrasını bayrama çevirir
Buzdevri tarafından yazılan gönderiler
-
-
Semih beyi 10 yıldır tanırım, biraz ışık olsa mutlaka açıklama yapar.. demek ki henüz bir şey yok.
-
Yusuf kardeşim yalnız değilsin.... ama bilmeni isterim ki bu yaşadığımız devirİn ismi “Ahir zaman “ .... peygamber efendimizin “ benim gerçek kardeşlerimin yaşadığı devir” olarak adlandırdığı zamandayız... şükretmeliyiz ki, sınavlarımız çok.. çok sınav demek, çok şans demek... Ashabın , sahabelerin kıskandıkları müslümanlar biziz, yeter ki sınavları geçebilelim.. ????
-
Herkese hayırlı pazarlar
-
Hocam şu sistem çok kötü kaçtı, resmen efsane olmasına çok az kalmıştı.. 25 şubat sistemiyle de birleşiyordu... bu oluşum için bi 40 yıl daha beklenek lazım...
-
25 sistemi için 30/1 şansımız devam ediyor?
-
Ah ah !! 10 şubat sabahına kadar ki model çalışmaları, İstanbul için ucu bucağı görünmeyen soğuk akışları veriyordu, bugün ve yarın dahil ayın 23-24 e kadar ... şimdilerde ise kışı bitirmiş ?
-
hadi inşaallah ..
-
Güne umutlu ve enerjik başlamak adına,gerçekleşmeyeceğini bilsemde 12 gün sonrası için şu modellerde kar ve soğuk görmek istiyorum.. her güncellemede ertelemesine bile razıyım.
-
evet arkadaşlar bu sistem bitti sayılır, gelecekte umut vaadeden bir model veya küçük de olsa ışık var mı?
-
ah ah ah, geçen hafta ki modellerde perşembe sıcaklığın daha da düşeceği ve 850 hpa da -17 ler gireceği, ve pazara kadar da etkili DEK ler alacağımız belirtiliyordu.. gündüz sıcaklıkların bile sahillerde -3 ler olacağı belirtiliyordu... çok büyük balık kaçırdık çooook..
-
Allah isterse bütün modelleri ters yüz eder, 5 gün sonrasına inanmıyorum.... Bu arada Texas donuyormuş, olağanüstü hal ilan edilmiş..
-
Bir tek MGM mi yanıldı...diğer bütün tahmin siteleri bildi mi?.. Bazılarınızda MGM alerjisi var, umarım devlet kurumu olduğu için değildir bu alerji :@ ... samimi olmak lazım, bu site dışında hiçbir kurum sabak ki yoğun kar yağışını bilemedi...bu vesile ile burdan başta üstadlar olmak üzere, sitenin veri uzmanlarını tebrik ediyorum. :alkıs:
-
Sistemim son saatleri, artık yağarsa kısa süreli sağnak ve bölgesel kar geçişleri olur...Artık bir sonraki sistem için dua edicez.
-
Birçok modele göre yağış sabah saatlerinde olacak..