Konumum da güzel yağıyor -0.7
Buzdevri tarafından yazılan gönderiler
-
-
Namaz vakti kalkarsan 10 cm görürsün ?
-
Göztepe caddebostan kar başladı -0.5 ... şükür Allahıma
-
Yarın ki dewpoint sıcaklığı çok önem arz ediyor.. eğer şu anki gibi olursa , sıcaklıklar yağış anında sahillerde bile eksili değerlerde olur..
-
Konumum 0.6 rüzgarlı..
-
Modeller 6 ocak 2017 sisteminde istanbula 25 cm kar veriyordu ayrıca haberlerde de 25 cm kar var dendi ve sonuç ortada. sistemin bir sürprizi olabilir.
Kemal bey, ocak 2017 de 850 hpa müthiş soğuktu, -14 ve -17 ler vardı, hatırlayın.. şimdi ise hem poyraz, hemde -9 -8 var... yani sürpriz zor gibi..
-
Bu soğuklar kolay kolay terk etmez, rahat olmanızı öneririm, zira, bugünkü modellerin neredeyse tamamı ılık senaryolar.. bence soğuk ve kar önümüzdeki pazara kadar aralıklarla devam edecek inşaallah. Modeller fikir verir , ama hergün değişebilir.. Şimdi oturun , yaslanın ve önümüzdeki 4 günün keyfini çıkarın, gerisi için de bol bol dua edin... Allah samimi duaları kabul eder.
-
Nacizane düşüncem, cm ler DEK in ve yer soğuğunun etkisi ile belirlenir, modellerin ki çok da gerçekçi değil.. yaşayıp göreceğiz inşaallah.
-
allahım lutfen kar yagdir rica ediyoruz istanbulun falan kara ihtiyacı yok aglicam ya istanbula zaten 30 cm yağıyor lutfen allahım yalvariyorum
Kardeşim, yarın 3 ayların başlangıcı olan Recep ayının 1. , kıl 10 rekat namazını, aç ellerini semaya ,gönülden iste Rabbinden hayırlısını... kabul olma ihtimali çok yüksek..
-
Şimdi baktım modellere ne olmuş öyle? Birileri sabote etmiş olmalı, inanamıyorum ... neyse , hayırlısı Allah ‘tan.
-
Tecrübelerime göre, bu sistem aralıklarla 15-20 gün devam eder.. geçmiş 4 yılın acısı çıkar.
-
Sokağa çıkma yasağı olduğu sürece, uyarının rengi ister kırmızı olsun ister siyah, demlerim mis gibi çayımı otururum pencerin yanına, hatta açarım lig tv yi, izlerim 4 bir yandan beyaz melekleri.
-
istanbul da sıcaklıklar 0 ve altı olsaydı , çok net kırmızı uyarı olurdu..
-
Herkese hayırlı Cumalar, Allah ın rahmeti, bereketi ve merhameti üzerimize olsun.. bütün dualarımız hayırlısı ise kabul olsun, bol kar yağışlı kışlarımız olsun...
-
Selamunaleyküm , yeni üyeyim ama eski karseverim, efsne Semih kardeşimi sonunda buldum. Umarım ayağım uğurlu gelir, ismim gibi Buzdevrini yaşarız ..