Tabi gfs den bin kat iyi benim şehri bursayı yağış olarak ecm gem gibi coşturduda bir önceki güncelleme ülke sistemiydi o yüzden tepki verdim
Gerçi gine soktu ülkeye hayırlısı bakalım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTabi gfs den bin kat iyi benim şehri bursayı yağış olarak ecm gem gibi coşturduda bir önceki güncelleme ülke sistemiydi o yüzden tepki verdim
Gerçi gine soktu ülkeye hayırlısı bakalım
Tabi gfs den bin kat iyi benim şehri bursayı yağış olarak ecm gem gibi coşturduda bir önceki güncelleme ülke sistemiydi o yüzden tepki verdim
İcon bozdu baya batılattı yav sistemi
Soğuklar güzelde yağışı yine azalttı sabahta çoğaltır son güne kadar belli olmaz yağış konusu.
Gefs soğuk çok iyide kuru soğuk yağış yok bakalım akşam ne diğecek
orda işler biraz daha ciddi gibi
6-7 yi geçtik hadi 9-10 civarını bile eritti bakalım gefs ne diğecek.
5-6 şubat sistemi yok oldu biz gine 9 ve sonrasına bakalım
Kar haritalarının istanbul için düşük olması çok doğal.Bir kere izlanda sisteminde zaten sıcaklık sorunken siklonik oluşumla bunu istanbul kara çeviremez.Şubat ilk hafta geçecek koridor açılacak o zaman bir polar atak ihtimali ve 12-13 ü gibi babayaro inecek
İstabdulda kar yapması için 850 hpa da -kaç gerekli ben Bursada oturuyorum mesela bizim içindemi istanbulla aynı olması gerekiyor
Bu güncelleme biraz kuru olmuş sanki neyse akşam 100 cm veripte sabaha 5 cm de verebilir