CuneytEmin tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fevzi Burak Hocam bu samsunun hali ne olacak soğuk giriyor yağış kesiliyor sizce değişebilir mi
-
Bence kesinlikle akşamdan daha iyi geldi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GEM kontrol çıldırmış.
-
Ecmwf de kötü geldi sabretmek lazım
-
Başka forumlardan kar haritası alıp burada paylaşmayalım arkadaşlar👍👍
Hocam kusura bakmayın ben bunların ücretli veriler olduğunu bilmiyordum herkes faydalansın diye paylaşmıştım Az daha kaş yapayım derken göz çıkartıyorduk desenize
-
Dogu karadeniz sahil boşluğu 🤣🤣
İkiside sinir bozucu valla 🤣🤣
-
Samsunun hepsinin denize girip abdest alması lazım bi biz boşluk kalmışız
-
şu sinoptik gelirse samsunda rahat rahat denize girilir heralde
-
Samsun için ne düşünüyorsunuz ?
-
Moodumuzu yüksek tutalım bence hiçbir dayanağım olmadan konuşuyorum yarın sabah güncellemesinde bize bir nurtopu indirecek hissettim.
-
102. Saate kadar toplam kar yağışı buda benden olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sanki hocalarım önceki güncellemeye göre düzelme emareleri mi var bana mı öyle geldi
-
İl yorumu yapmak istemem. Ancak samsunluyum ve samsunda yaşadım. Şuan çorumda kalıyorum. Samsun batı rüzgarlarını sevmez. Aynı trabzon gibi. Son ecmwf çıktısına göre izobarlar çok kötü olduğu için. Bırakın samsunu trabzonu ordu giresun bile iyi sayılmaz. Bunlar detay demek de istemiyorum büyük bir detay aslında ama daha sistem oturmadığı için bir panik endişeye gerek yok. Sadece bekleyip sistemi oturtalım ondan sonra il il değerlendirmemizi yaparız.
Sistemden umudum var modellerde lehimize değişimler olacağı kanaatindeyim.
İnşallah hocam sağolun
-
Bu yardımcı olur...Pc den kolaydır mobil sıkıntılı..
Okuyun arada bakar sorar çözeriz Cüneyt kardeş.
Özelden bana veya bir başkasına alın atın..
Atınca ne attığınız belli olur ona göre bakılır.
The content cannot be displayed because it is no longer available. İncelicem hocam artık bundan sonra Yasin71 hocamız yokken veya işi var iken bende müsaitsem atarım hallederiz İnşallah