Artvin kemalpaşadayım ilk defa bu mevsimde fındık büyüklüğünde doluya şahit oldum az önce yayla falan değil direk sahil ilçesi video atılıyorsa galeriye video atarım Allah sonumuzu hayır etsin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArtvin kemalpaşadayım ilk defa bu mevsimde fındık büyüklüğünde doluya şahit oldum az önce yayla falan değil direk sahil ilçesi video atılıyorsa galeriye video atarım Allah sonumuzu hayır etsin
Arkadaşlar küfür etmeyin ama sizin gözlerinizin önünden akıp giden kütleler sanırım artvin kemalpaşaya boşaltıcak gibi ara vermişti tekrar yağış başladı hadi hayırlısı ağzımı açtım inşallah nazar değmez
Beklenilenden erken gelicek diyordum öyle de oldu an itibariyle rizede suluda olsa kar yağıypr
2,3 derece sıcaklıkla Rize de soğukluk olarak Trabzon u geçtik karla karışık daha görünür yağış var Rize de Trabzonu geçtik derkende daha batıda olmasına rağmen daha soğuk olmasından bahsediyorum normalde böyle gösterilmiyordu
Rize kalesine sulu kar meydana ise kky başladı şuanlık durma ihtimali var fakat akşam saatlerinde dediğim gibi bekleninenden daha erken gelme ihtimali var
Rizede ortalama 100 rakıma kar yağışı başladı hadi hayırlısı
Rize hopa sahil kısmında yağışların gece etkili olması beklenenden fazla soğumaya neden olacağını düşünüyorum
Artvin hopa büyülü bölge diyorum oraya yağıyor geçenki sistemdede kky gözüküyordu hep kar yağdı fakat biraz güçsüzdü öyle eskiye bakarak hareket edilmez diceksiniz fakat soğuk sistemlerde sürekli gösterilenden daha soğuk oluyor burası şimdiki sistemde girince yağış fazla net güzel örtü yapar diyorum rize artvin arası özellikle akşam ve gece saatlerinde fakat allah büyüktür 1 2 derecede yağıpta yağışın boşa gitme durumuda var nede olsa özellikle köyler iyi doyacak gibi
Pandora Abi forumda gezerken sürekli allah sana sabır versin diyorum delirtiyorlar seni??
Arkadaşlar gfs aradı bu forumu biliyomuş o yüzden bilerek doğu karadenizle oynuyomuş insanlar merak etsin diye??
Doğu karadeniz sever öyle şakaları soğuk da olacak kar da yağacak inşallah?
Valla ben artvin hopalıyım bizim bölgede büyü var soğuk sistem girdiği zaman net kar yağıyor arada bırakmıyor geçenki sistemdede rizede gün ortasında yağmıyorken sadece gece böyle bi gösteriyorken kendini hopada hafifde olsa hep yağıyordu bu eski yıllardan da gördüklerimi katarak söylüyorum bu sistemi memleketim salmaz gibi neyse çok büyük konuştum