Zonguldakta yağış başladı
erencrk67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
15 dk içinde merkezde baslqr
kaç cm alırız hocam tahmini yağışı
-
Batı karadeniz için sistemimiz hayırlı olsun. Artık radar takibi yapabilirsiniz sizler.
Orta ve Doğu Karadeniz olarak model takibine kısa bir süre daha devam
zonguldak için kaç cm düşünüyosunuz hocam?
-
MGM nin kafasına bak yoğun kar veriyor saatlik tahminde yarın kky demiş böyle bir mantık olamaz sıcaklık böyle giderse yoğun kar olacaktır hep
bugün için mgm yağış bile vermiyordu şahsen ben mgm ye pek güvenemiyorum
-
Bugün rakımı 300 üstü olan yerler bembeyaz oldu. Zonguldak bu sistemin sürpriz ili olacak şahsi fikrim. Geçenki sistemde verilen kar miktarının 20 cm üstü kar yağmıştı. Yine aynısı olacaktır
geçenki sistemde köydeydim devrek babadağında 1.5 metre yağmıştı o kadarda yağmasın 10 metre yürüyünce nefes nefese kalıyodum bu arada köyün rakımı 1000 ve az önce aradım ailemi 30 cm kar varmış
-
Yağacaktır, tatmin de edecektir ama 30 cmler beklemek hayalcilik olur.
zonguldak için ortalama kaç cm bekliyorsunuz? bu arada burada 1 saattir kar yağıyo ve beyazlatmadı bile
-
Sorun değilde kardeşim guncelleme saati suan
foruma yeni katıldım hangi saat ne saati bilmiyorum kusura bakmayın
-
Semih eren kardeşim lütfen şu tanışma olayınizi özelde halledin
kusura bakma kardeşim 2 zonguldaklı bir araya gelince dayanamıyo insan çünkü zonguldakta herkes birbirini tanır
-
Sizi çıkaramadım ama ben tanidik geldim mi
instagram üzerinden yazdım hocam size
-
Olur hocam siz nickinizi atin
erencrk67
-
Bende sizi tanırım muhtemelen hocam Dediğiniz gibi küçük yer Zonguldaklilar fazla bu forumda tekrardan hosgeldiniz foruma
instagram kullanıcı adım bu kullanıcı adıyla aynı bi istek atın isterseniz belki tanışıyoruzdur
-
Doğula, doğula , sistem sıyırıp geçiyor.
sıyırıp geçiyor derken hocam yani kar ihtimali düşüyor mu demek istediniz?
-
Mithatpasada oturdum eskiden ilkokulun oralarda Cami var Dagyolu sokak tarafinda
büyük ihtimal görsem tanırım seni biliyosun zonguldak küçük yer
-
Atatürk Anadolu Lisesi
anladım hocam