Geçen sene hayal kırıklığı ile geçti herkes ankaradan çok umutlu beklenti yüksek ama inşallah ilk kar güzel gelir
mertcan1806 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tekrar Kırıkkale olarak yerimizi aldık bu senede yine umutla bekleyeceğiz bakalım bereketli olsun
-
Kırıkkale'de 40 dk kadar seyirlik bi kar yağışı gördük. (çim, arabada tutacak kadar )
-
Kırıkkale'de bu gecede bi hareket yoktu halada yok hayırlısı
-
Bu hafta sonu bölge olarak lokal yağışlar alacağız gibi görünüyor çokta beklentiye girmeden bekliyoruz
-
Konumumda kar diyagram %100 gösteriyor bugün ama hareket yok yağmura devam
Dağlarda güzel yağmış görünüyor merkezde kış başladı başlayalı yolu geçtim çimlerde dahi kar göremedik hayır olsun
-
Konumumda kar diyagram %100 gösteriyor bugün ama hareket yok yağmura devam
-
Bir soruda benden olsun sistemler geliyor güzel soğumalarda giriyor fakat soğuk olduğu halde yağış neden olmuyor. Yağışın olmamasına etken nedir veya yağış olması için ne gerekiyor.
-
Ee farkımız da bu bizim, kolay ekmek çıkmıyor bu memlekette bize ☺️
Maalesef umutsuz şekilde sağı solu izlemeye devam ediyoruz bakalım :D
-
Şakır şakır yağmur yağıyor evet 😂 gece yarısı bi ihtimal sıcaklık düşerse bakacaz
Kuru ayaz olacak de bak nasıl düşüyor anında kuru kuru vurur ama mevzu kar olunca 4 ün altına düşmez ihtimal veremiyorum maalesef
-
Sabaha karsi belki hocam biraz şanssız bir noktada kalmışsın
Yağmurda üstümüze yok kuru soğuk severiz kar teget geçer hayırlısı bakalım
-
Kırıkkale'de çok şiddetli yağmur hakim bakalım gece kar gelecek mi
-
Yarın gece yarısı Kırıkkale çevrelerinde kar yağışı için uygun şartlar bakalım görelim sürpriz yaşayabiliriz. mertcan1806
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İnşallah hocam hadi bakalım umudu düşük tutarak bekliyoruz
-
Merhabalar kardeşim 🙌 öncelikle fazla beklentiye girmeyelim soğuk var ama yağış az yeterli değil. Kuru soğuk şeklinde olacak gibi verimli bir sistem gözükmüyor ne yazık ki. Yağarsa da hafif geçişler izleyebiliriz havada. Radikal bir değişiklikler olursa ki sanmıyorum ama bakarız yine ☺️
Temennimiz güzel yağışlar almak bekliyoruz bakalım bu sene daha net bir yağış göremedik ilgine teşekkür ederim
-
9-10 12-14 sistemleri memlekete kar yapar mı hocam anladığım ve incelediğim kadarıyla soğuk var ama yağış az gibi Yasin71