Gözün aydın olsun..
Nasıl bir yağışın oldu? kesildi mi, devam mı?
30 Dakika kadar sürdü kesildi abi soğuktan dolayı yerlerde falan kaldı ama ufak bi geçişti
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGözün aydın olsun..
Nasıl bir yağışın oldu? kesildi mi, devam mı?
30 Dakika kadar sürdü kesildi abi soğuktan dolayı yerlerde falan kaldı ama ufak bi geçişti
Anlık olarak kırıkkalede kar geçişi var her yer bembeyaz bakalım ne kadar devam edecek
İç Anadolu ümidinizi kesmeyin. 36 saate işler değişiyor.
yeni haritalar gelecek 😉
Kestik be reis kuru beton bana bakıyor ben ona
Kırıkkale yine boş şaşırmadık
Kırıkkale klasik kuru soğuk ankara güzel kar alıyor bölge bölge.
En azından onu görmüşsün biz kar tanesi bile göremedik bu rezil sistemde
Şükür tutmasada yağmaya devam ediyor
Kırıkkale'de sabah 7 den beri tutmayan ama seyirlik güzel bi kar yağışı var
Kutup soğukları falan dedik bütün yağışı yağmur olarak aliyoz bu nasıl sistem 😄
Daha sistem giriş yapmadı ki bu ufak bi sistem
Ecm kar haritasına kalırsak bu soğuk değerleri boşa alıyormuşuz gibi hissediyorum çok az veriyor
Kırıkkale'de aralıklı yağmur geçişleri var , Elmadağ Lalahan aralığında kar olduguna dair bir kaç video gördüm yine rakım sistemi ne diyelim
81 ilin Neredeyse 77 78 ne ne şekil olsada kar görme ihtimali var ..
Dışarda kalan 3-4 ilden biri Kırıkkale demi abi biz harika bi karasal iklim memleketiyiz
Aleyküm selam günaydın
Güzel gelen güncellemeler ile nasıl umutlanıyorsak kötü gelince de sabırla takip etmek gerekir. Herkes kendi bölgesinde iyi olsun ister fakat yorum yaparken kötü yorumlama varsa bunu bölge için mi sistem için mi kötü olduğu belirterek yorum atarsak benim gibi uzaktan takip eden insanlarda fikir edinmiş olur diye düşünüyorum
Maaşallah güncellemeler iyi gidiyor inşallah bozmadan daha güçlü gelir biraz süreç olması beni korkutuyor
Günaydın kandiliniz mübarek olsun