inşallah hocam ama pek umudum kalmadı valla saatler geçtikçe umutlar azalıyor yağarsa öğlen ikindi arası olacak olmazsa daha da yağmaz gibi gösteriyor sistemler
mertcan1806 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yaşadığım bölge'de radar görüntüsü iyi fakat sıcaklık yüksek ilerleyen saatlerdede klasikleşmiş artış olabileceğini var sayarsak kar göremeden sistem gidecek sanırım
-
Kırıkkale'de radar hareketi var ama görüntü yağmur kar alamayacağız heralde
-
Bölge olarak sessiz durumdayız son durum nedir hocalarım bölge olarak güzel yağış alırmıyız
-
Hemşerim haftasonu iyi kar var özellikle pazar günü gfs akşam güncellemesi konumumuza güzel yağış verdi için rahat olsun arkana yaslan radar takibi yap
Bol bereketli olur inşallah güzel başlangıçlar her zaman iyidir beklemedeyiz bakalım
-
Bu sistemler'de Kırıkkale nasıl kar alır hocam sence benim bu senede pek ümidim yok
Angora
-
Hoşbuldum Whisper Karlı Kırıkkale Sabahından herkese merhaba yogun kar iconlarına göre tatmin edici pek kar yok gibi ama bakalım bugün yeni başlıyor
-
Sabret kardeşim daha yağışın y si gelmedi oraya yarın kopacaksiniz
İnşallah öyle olur hocam ya beklemedeyiz :D
-
Kırıkkale adına ne diyorsun hocam yogun olan tarafı daha göremedik sistem buraya çoktan indi geldi ama netice iyi gitmiyor gibi var mı bi tahminin :D Angora
-
Kırıkkale adına yogun kar henüz göremedim orta oluyor sonra hafifliyor bi ara bitiyor falan inşallah gece lapa lapa görürüz :D
-
Kırıkkale'de anlık olarak orta şiddette rüzgarla beraber tipi şeklinde yağıyor sistemin 1 2 saat önce girdiğini düşünürsek ilerleyen saatlerde daha yoğunlaşacaktır diye düşünüyorum inşallah
-
Tüm iç Anadolu için uyarı geldi ?
İlerleyen saatlerde il il uyarılar elbette gelecektir şuana kadar ankara çankırı kırıkkale gördüm kırşehir yozgat kayseri vs yarın verilir sanırım :D
-
Şuan kırıkkale'de kalıyorum MGM Tarafından 15 25 gördüm ya tamam yeter model falan salın :D Bekleyen diğer arkadaşlarımızda güzel haberler alır inşallah :D
-
Elllerine sağlık hocam var olan cm'lerin daha fazlası olması dileklerimizle
-
icon kar örtüsü
VentuSky verileri bana göre tutarsız ve alakasız inandırıcı gelmiyor 1 Metre kar yağacak bölgeye 30 cm falan veriyor