9-10 12-14 sistemleri memlekete kar yapar mı hocam anladığım ve incelediğim kadarıyla soğuk var ama yağış az gibi Yasin71
mertcan1806 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gfs Kırıkkale diyagramı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ellerine sağlık hocam sessiz sedasız bekliyoruz bakalım düşüncen için teşekkürler
-
Ellerine sağlık kardeşim Yasin71
-
Bölgemiz adına gelecek beklenen sistemler ne durumda bilgi verecek arkadaşlar var mı Ana konularda sürekli istanbul bursa doğu karadeniz geçiyor bizim anadoluyu tahmin etmek zor gibi sanırım keşke şu işten az anlasam kurcalasam
-
Sezon başlıyor ufaktan bölge yapmayalım mı :D Yasin71
-
Selamün aleyküm uzun bir aranın ardından tekrar yerimizi alalım
-
Ülkemiz adına çok üzücü ve zor durum rabbim yar ve yardımcımız olsun.
-
Kırıkkale valiliği tatili verdi Yasin71 Ama ses etme toteme devam
-
Şşşşşttt ses etme takip falan yok totem yaptık bekliyoruz Yasin71
-
Haklısın toprağım kaderimizde ne varsa yaşayıp göreceğiz. Sevdim bu totemi 🤣🖐️
Güzel totem toprağım Yine gelişme olursa takip ederiz
-
Öyle maalesef ama belliydi zaten az çok
Vade kısa ne olacağı belli olmaz iyi gelecek dediğimiz gelmiyor kötü gelmeyecek dediğimiz belki gelir buda böyle totem olsun
-
Şu görüntüde pazar gecesinden pazartesi akşamına kadar Kırıkkale 20-30 cm kar alır ama tabiki umut etmiyorum sonu kötü oluyor mertcan1806
Beklentimiz yok her güncelleme farklı telden çalıyor hayırlısı toprağım
-
kırıkkale daha şanslı pazar pazartesi izle gör minimum 30 cm
Ağzından bal damlıyor arda hocam aman dur deme şöyle şeyler :D inşallah rabbim bol bereket versin
-
Çetvelleri hazırlayın pazar akşamı pazartesi sizin oralar kopacak
Umudumuz yok ama inşallah diyelim hocam
-
Yanımız yarım metre kar aldı bu sistemden umutluydum ama anlamadım eriyip gitti nasip değilmiş. Dağlarımız, yüksek kesimler iyi kar aldı ama buna şükür diyelim. Önümüzde pazar günü ve özellikle pazartesi güzel kar gözüküyor onu bari kaybetmeyiz umarım toprağım 🙂🖐️
Valla toprağım umudum azaldı veriler hep bize tersi çıkıyor o kadar kütle nerede eziliyor kayboluyor anlamış değilim sıcaklık zaten hiç düşeyim demiyor tuhaf ya umut ediyoruz üzülüyoruz düzgün bi karın üzerinde gezemedik şu memlekette