Sabah işe geldik ve yollarda yine birşey yok be toprağım 3 sistemdir yollarda örtülü bi yağış alamadık yine olmadı ama toprak suyu çekiyor kuraklık bazında iyi diyelim ne diyelim Yasin71
mertcan1806 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu arada mgm 2.4 sıcaklık gösteriyor ama pek inandırıcı gelmiyor. Başka yerlerden bakıyorum 1 dereceye kadar düştü mertcan1806
Takipteyiz toprağım yolların durumuna göre sıcaklık az buçuk anlaşılır bereketli olsun inşallah
-
Ankara boşluğu bence yaradı :D
-
Yağış başlamış fakat sıcaklık biraz sıkıntı bakalım bereketli olsun Yasin71
-
Valla toprağım onu bende farkettim lafa gelince 20 dakikalık yol deriz ama atmosfer'de böyle olmuyor maalesef :D Yasin71
-
Toprağım mümkün olduğunca durumlara bakıp çıkıyorum müsait değildim bugün ya o yüzden. Gece uyuma ha 🤣☃️
Canın sağolsun toprağım eksik olma
-
Hayır Kırıkkale daha şanslı gece güzel kar var toprağım 🙂
Güzel gelişmeler için bizide etiketle bilelim toprağım ya :D
-
Arkadaşlar gece güzel kar var uyumayın bu gece 😎
Biz uyuyalım demi toprağım
-
Biz Kırıkkale Olarak izlemeye gelmişiz be Yasin71
-
Teşekkür ederim toprağım. Çok şükür iyi oldu,şimdi haftasonunu bekleyelim. Pazar günü bu iki günün daha etkilisi geliyor inşallah 🙂 bi 10 cm alsak yeter
İnşallah bozmadan ve bol bereketli gelir takipteyiz
-
Bugün Kırıkkale adına bir önce ki güne göre daha iyi ve güzel yağış almışız şükür diyelim rabbim daha çok versin bereketli olsun inşallah. Tahmin analizin içinde teşekkür ederim toprağım Yasin71
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İç bölgeler 5-6 Şubat için güzel geldi
Orada ki boş alan biziz demi :D
-
Aynen ordan takip ediyorum kardeşim ama şu saatlere kadar 1 dereceye düşmesi gerekiyordu
1.2 Kadar düştü bakalım düşmeye devam ediyor
-
Sıcaklık şu an düşüşe geçti yağış iyi olursa gece 3-5 cm örtü oluşur
1.6 Civarı bi sıcaklık vermiş MGM doğruluk payı ne brom oradan mı takip ediyorsun sen
-
Evet toprağım hafif orta arası yağıyor yeni baktım sıcaklık biraz düşse harika olacak bakalım bereketli olsun :D Yasin71