Sistem gelir gelmez bu bir öngörüdür , sinan abi öngörü ve fikirlerini bize sunmuş bize'de takip edip saygı duymak gerekir baltalama yada algı yaratmaya gerek yok.
Nasipte sistem varsa tüm ülke yaşarız yoksa yaşamayız bu kadar basit.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSistem gelir gelmez bu bir öngörüdür , sinan abi öngörü ve fikirlerini bize sunmuş bize'de takip edip saygı duymak gerekir baltalama yada algı yaratmaya gerek yok.
Nasipte sistem varsa tüm ülke yaşarız yoksa yaşamayız bu kadar basit.
Elinize sağlık rastgelsin inşallah
Rastgele abi , öngörün inşallah olumlu sonuçlanır
Kırıkkale Merkez anlık olarak orta kuvvetli yağmur var beklendik hadise bereketli olsun
Son güncellere göre yağmur alacağız gibi batı iç Anadolu olarak doğu iç Anadolu yine formunda olacak Sivas Kayseri yozgat hattı yine şanslı gözüküyor
Değerlendirmen için teşekkürler hocam bizim buralara uğrayacak bi sistem olursa sana zahmet kapımı çal harici takip edip can sıkmak istemiyorum
Oda nasibini alacaktır inşallah
Umudum yok ama bekliyorum bakalım
Kırıkkale yine kuru ayaz :D Angora
[…]
Bu girdapta yine kırıkkale pek birşey göremez gibi MGM Zaten adımızı anmıyor
Biraz karamsar olacak gibi ama ben kendi şehrim adına sıcaklık problemi olacağı ve yağmurla kalacak gibi düşünüyorum
Öngörümü yineliyorum ; Genel olarak yağmur vardı devamında merkezde çok az birikim oldu oda genel olarak öğlen eridi
Biraz karamsar olacak gibi ama ben kendi şehrim adına sıcaklık problemi olacağı ve yağmurla kalacak gibi düşünüyorum
Geçen sene hayal kırıklığı ile geçti herkes ankaradan çok umutlu beklenti yüksek ama inşallah ilk kar güzel gelir
Tekrar Kırıkkale olarak yerimizi aldık bu senede yine umutla bekleyeceğiz bakalım bereketli olsun
Kırıkkale'de 40 dk kadar seyirlik bi kar yağışı gördük. (çim, arabada tutacak kadar )
Kırıkkale'de bu gecede bi hareket yoktu halada yok hayırlısı
Bu hafta sonu bölge olarak lokal yağışlar alacağız gibi görünüyor çokta beklentiye girmeden bekliyoruz