Evet toprağım hafif orta arası yağıyor yeni baktım sıcaklık biraz düşse harika olacak bakalım bereketli olsun :D Yasin71
mertcan1806 tarafından yazılan gönderiler
-
-
hayır yağış bakımından
Hadi bakalım bereketli olsun toprağım
-
dün gecenin bi tık fazlası olur
Sıcaklık olarak mı :D
-
Akşam saatlerinden itibaren kar yağışı tekrar başlayacak. 3-5 cm daha yağması bekleniyor. Sabaha kadar devam edecek yağış, Ankara'nın doğu ilçeleri daha şanslı ve Kırıkkale çevreleri de öyle. Perşembe günü yağış yok cuma gecesi tekrar geliyor ve haftasonu özellikle pazar günü yağış daha iyi gözüküyor. Uzun süre soğuk tarafta kalacağız. Yağışı da yakalarsak güzel şeyler görürürüz soğuk sıkıntısı olmayacak.
Kırıkkale'de sıcaklık sorunu olmaz ise güzel kar alır gibi bakalım su olsunda tutmasada olur :D
-
Kırıkkale Merkez ilk kar yağışını aldı her ne kadar sıcaklık sorunu olmuş olsa da kurak ve yağışsız günleri düşünerek buna şükür diyoruz
-
Kırıkkale adına henüz bir kar göremedik Aslında radar'da ankarada'da oluşum yok ama yağıyor ilginç
-
Bölgemiz adına son durum nedir Yasin71 2-5 şubat arası verimli bi kar alırmıyız
-
mertcan1806 başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.İlşallah yardımcı olmaya çalışırım.
Şuan için yok kardeşim ilerde olursa dönüş sağlarım teşekkürler
-
Öyle yıllardır bu değişmiyor özellikle Ankara Kırıkkale hattı kabak gibi boşluk çıkmasıyla meşhur. Bunun birçok sebebi var aslında dağların konumu karacadağ güneydeki bize engel teşkil,alçak basıncın konumu Akdeniz'de patlayan ab'nin derinliği vs işin içinde. Daha birçok etmen mevcut yani öyle sağlam cephe yağışların alacağız ki bizi öyle keser. Önceki dönemlere baktığımızda 2007,2012 sezonu bunlara örnek
2012 kışı gerçekten efsaneydi sonrada öyle kar kırıkkale'de pek göremedik
-
Kırıkkale gfs diyagram.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu yüzdelik değerlerin peş peşe düşüş yüksek sırası gelip gelmemesi ile alakalı durum doğru mu anladım yani yağış olma yüzdesi
-
Tamamdır abim mümkün olduğunca bakalım..
Yani abi demek istedigim yorum atan aktif olan kullanıcıların bulunduğu bölgeler adına ufak tefek yorumlamalar olursa iyi olur şimdiden teşekkürler abi
-
Yetkili arkadaşlar kış ufaktan geliyor heyecan artıyor sizden ricam forumda bölgemiz adına aktif olan illere yağış bazında detaylar verilirse güzel olur diye düşünüyorum Mesela İç Anadolu kar geliyor deniliyor aha diyorum kar alacağız sonra bi bakıyorum kayseri sivas kırşehir falan ee hani biz iç anadoluyduk falan oluyorum :D
-
Her haritada Kırıkkale genelde azın azı görüntü oluşuyor millet 20 cm alıyorsa biz 2 cm alıyoruz :D Yasin71
-
Güzel analizin için teşekkür ederim kardeşim Yasin71
-
Yasin71 hocam yerine ben cevaplıyım. 27 Ocaktan sonra kırıkkale de yağışlar olacak ve sıcaklar düşecek. Azda olsa kar olasılığı var. Yeni sistemler yolda ilşallah. Diğer sorularınız için soru ve cevap konusuna yazalım. .
Teşekkürler görüşlerin için Yasin71 Memleketlim olduğu için yerel bi bakış açısı var mı o yüzden sordum