Diyagram'da Kırıkkale adına umut vaad eden pek senaryo gibi Yasin71 ne olacak bu memleket yine ara boşlukta kalacağız gibi
mertcan1806 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kırıkkale'de son 5 gündür yüksek basınç'ın vermiş olduğu kapalı sisli puslu kirli bi hava hakim ve inanılmaz bi soğuk var bugünde dahil fakat son 2 gündür bazı ilçelerinde (Bahşılı-Yahşihan) sabah saatlerinde hafif kar yağışı görülüyor hafif örtüde bırakıyor sistem yok yüksek basınç var hava kapalı ama hafif yağış oluyor
-
Yine bir gün ara boşlukta kalıyoruz falan Bu sistemde bize gülmeyecek sanırım
-
Son gelen sistemin hüsranını yaşadıktan sonra yine trend olan bir sistem gözüküyor gibi fakat bu yeni gelecek olan sistemde biz sanki ara boşlukta mı kalacağız gibi
-
Enteresan bir sistem şahsen ben tatmin olmadım. Sadece görsel Sov izledik. O kütlelerin bi anda arkası da kesilip kuzeye pat diye kayması gerçekçten imkansız gibi ve hiçbir modelde böyle göstermiyordu.
Kısa sürede çok güzel bastırdı ve sonra kesti son vuruş o andı sanırım
-
Kırıkkale anlık efsane yağış alıyor lapa lapa yağıyor maaşallah
-
Aynen çok şükür devamı güzel olur inşallah
İnşallah hocam
-
Evet maalesef haklısın. Şu an hala yükseliyor ve şakır şakır yağmur var nasip kısmet bakalım ilerleyen saatlerde nolcak
Şuan ben dışardayım çalışıyorum şuan kar'a net olarak çevirmiş gözüküyor
-
Şimdi tam zamanı düşmesi lazım bekleyeceğiz sabırla bakalım
Bizim memleket tuhaf ya burdur ısparta gibi memleketler öğlen akşam sıcaklık sorunu yaşamadan maaşallah güzel kar alıyor biz gece de olsa sıcaklığı düşüremiyoruz allahın takdiri ne diyelim
-
O kadar sinir bozucu ki 🙄 sıcaklık artıyor şu an
Yağmur var fakat kar daha ağır basıyor şuan biraz daha düşmesi gerekiyor zaman ilerliyor
-
Rabbim yüzümüze güler'de inşallah o kütleler sıcaklıktan dolayı yağmurla erimez Kırıkkale'de şuan orta şiddette yağmur var
-
Bu sabah saatlerinde etraf ince bir beyaz örtüyle kaplıydı. Öğlene doğru eridi tabi. İkinci etapta gelen yağış daha şiddetli ve hatırı sayılır bir örtü bırakabilir. Fakat sıcaklık yağış esnasında sınırda dolaştığı için gece yarısına kadar sıcaklık değerleri sinir bozucu olabilir.
Mart kapıdan baktırıyor işte
Buzlanma olabilir, yola çıkarken dikkat edin.
Sizin konumunuzdan ne zaman foruma bi kar fotosu gelirse 1 saat sonra Kırıkkaleye güzel kar geliyor :D
-
Bu gece ilk yağışlı hat geliyor Ankara'da ince bir örtü olabilir. Yarın akşam saatlerinde yağışlarımız daha iyi şu an güney ve doğusu şanslı gözüküyor. Ab nin konumuna göre belki değişebilir. Özellikle konya Aksaray Kırşehir Kırıkkale hattına yoğun kar geliyor
MGM Yoğun kar vermiş fakat Kırıkkale bu sıcaklıklarla o kar'ı alır mı hocam
-
Beklenen yağış yağmur olarak gelecek gibi duruyor bu sıcaklıklar kar yapmaz gibi pek ümidim yok
-
8' i akşam gelecek olan sistem yağış olarak etkili olmayacak gibi duruyor kendi bölgem adına konuşuyorum (Kırıkkale-Ankara) siz ne diyorsunuz ?