8' i akşam gelecek olan sistem yağış olarak etkili olmayacak gibi duruyor kendi bölgem adına konuşuyorum (Kırıkkale-Ankara) siz ne diyorsunuz ?
mertcan1806 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarınki yağış orta kuvvette mi yoksa atıştıracak mı
Atıştırmalık gibi duruyor ama inşallah iyi olur.
-
Kırıkkale merkez çok şükür güzel yağış aldı halada hafif orta arası devam ediyor ilerleyen günlerde üstüne ek yapacak kar gelir mi
-
Yasin71 bu bana yetti gerisi senin 😊🥶
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 30 KM Öteye gelir mi dersin abi :D
-
Hocam 21:00-22:00 civarı kar yağışınız başlayacak Allah'ın izniyle, soğuk girişi tam anlamıyla Kırıkkale'ye ulaşmadı, biraz daha sabır.
Sabah 6 - 10 arası çok güzel yağış aldık güzelde örtü yapmıştı sonra bu eridi zamanda geçiyor ben biraz MGM bakarak hareket ediyorum MGM'ye göre yoğun yağış akşama bitiyor gibi ama dediğiniz gibi gecikme var gibi inşallah iyi olur
-
Kırıkkale olarak henüz yağış başlamadı 20 cm umudumuz eriyor ...
-
Bir arkadaşım var çubukta yaşıyor orada çok iyi kar var gece yağmış hala'da yağıyor , Kırıkkale'de saat 10 da durdu erimeye başladı MGM Vermiş olduğu 20 cm gelmeyecek sanırım tek ihtimal öğlen sonrasına kaldı ...
-
Yoğun olmakla beraber şuan kırıkkale çok güzel kar alıyor inşallah dahada iyi olacak
-
MGM Yoğun iconlarını koymuş ama gelir mi hep beraber görelim gelsede kaç cm alırız acaba :D
-
Kıskanmamak elde değil, çok hoş görünüyor. İç Anadolu'nun doğu ve güneyi yıkılıyor, Ankara Eskişehir Kırıkkale üçgeniyse 5 gündür kuru ayaz yiyor 😀 Yarım saat kar atıştırıyor ve bam, günlerce süren güneşli ayaz.
Harbiden öyle ya öyle güzel güneşli ki bi denizimiz eksik oda olsa tam olurdu hiç kış memleketi gibi değiliz :D
-
Hava işine hakim ustalara top atalım..
Sebep ne olabilir diye
-
Sebebi aslında ismi yanlış koyulmuş Ankara boşluğu, aslında Kırıkkale boşluğu, bence Elmadağ etkiliyor, ne varsa oraya bırakıyor yağışı, Kırıkkale ye ayazı kaliyor
Ahaha doğru diyorsunuz valla iş yerinde arkadaşlarla artık bi kar yağsada yolda kalsak falan diyoruz durumlar o derece siz düşünün yok yani yok :D
-
Kırıkkale hep öyleydi ayaz olur kar hep az düşer
Bunun sebebi ne merak ederim dediğiniz gibi kuru ayaz çok var ama yağış almıyor :D
-
Herşey bir kenara ama kış geldi geleli yerde 1 cm dahi kar göremeyen tek memleket KIRIKKALE sanırım :D İç Anadoluda her memleket aldı, bu sistemde ne olacak merak ediyorum umudum yok süpriz olursa fotoğraf atarım :D
-
Ankara’yı gömdü resmen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 23'ünde saat 12 görseli kırıkkale'ye yoğun vermiş gibi ama değişir mi bu