Bu sistemde Kırıkkaleyi değet geçerse hiç şaşırmam bu memleket tuhaf ya :D
mertcan1806 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sistemin ilk karı yağıyor. Hafif bir kar örtüsü oluştu 🙂
Darısı Kırıkkale'ye inşallah Yasin71 Kendi memleketimize dair hiç veri atmıyor forumda 2 kişiyiz zati :D
-
Bizim memleketten ne haber :D (Kırıkkale) Yasin71
-
Bölge olarak çok sessiz geçiyor hava maalesef ılık ama ilerleyen günlerde bi soğuk hareket var gibi şuan ki senaryolara göre bölgemiz ne olur hocalarım değerli görüş ve tahminlerinizi bekliyorum
-
Kırıkkale'de hafif'de olsa bi kar serpintisi var şuan
-
Hocam hayırlı olsun başarılar Yasin71
-
29-31 Aralık arası bölgemize bi sistem gelme ihtimali var gibi görünüyor ama inşallah gelir
-
Kırıkkale beklenileni maalesef alamadı yağdı eridi geçti yağıyor ama bi yandan eriyor tuhaf bi havası var memleketin ama buna şükür nede olsa her damla bereket
-
inşallah hocam ama pek umudum kalmadı valla saatler geçtikçe umutlar azalıyor yağarsa öğlen ikindi arası olacak olmazsa daha da yağmaz gibi gösteriyor sistemler
-
Yaşadığım bölge'de radar görüntüsü iyi fakat sıcaklık yüksek ilerleyen saatlerdede klasikleşmiş artış olabileceğini var sayarsak kar göremeden sistem gidecek sanırım
-
Kırıkkale'de radar hareketi var ama görüntü yağmur kar alamayacağız heralde
-
Bölge olarak sessiz durumdayız son durum nedir hocalarım bölge olarak güzel yağış alırmıyız
-
Hemşerim haftasonu iyi kar var özellikle pazar günü gfs akşam güncellemesi konumumuza güzel yağış verdi için rahat olsun arkana yaslan radar takibi yap
Bol bereketli olur inşallah güzel başlangıçlar her zaman iyidir beklemedeyiz bakalım
-
Bu sistemler'de Kırıkkale nasıl kar alır hocam sence benim bu senede pek ümidim yok Angora
-
Hoşbuldum Whisper Karlı Kırıkkale Sabahından herkese merhaba yogun kar iconlarına göre tatmin edici pek kar yok gibi ama bakalım bugün yeni başlıyor