Sabret kardeşim daha yağışın y si gelmedi oraya yarın kopacaksiniz
İnşallah öyle olur hocam ya beklemedeyiz :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSabret kardeşim daha yağışın y si gelmedi oraya yarın kopacaksiniz
İnşallah öyle olur hocam ya beklemedeyiz :D
Kırıkkale adına ne diyorsun hocam yogun olan tarafı daha göremedik sistem buraya çoktan indi geldi ama netice iyi gitmiyor gibi var mı bi tahminin :D Angora
Kırıkkale adına yogun kar henüz göremedim orta oluyor sonra hafifliyor bi ara bitiyor falan inşallah gece lapa lapa görürüz :D
Kırıkkale'de anlık olarak orta şiddette rüzgarla beraber tipi şeklinde yağıyor sistemin 1 2 saat önce girdiğini düşünürsek ilerleyen saatlerde daha yoğunlaşacaktır diye düşünüyorum inşallah
Tüm iç Anadolu için uyarı geldi ?
İlerleyen saatlerde il il uyarılar elbette gelecektir şuana kadar ankara çankırı kırıkkale gördüm kırşehir yozgat kayseri vs yarın verilir sanırım :D
Şuan kırıkkale'de kalıyorum MGM Tarafından 15 25 gördüm ya tamam yeter model falan salın :D Bekleyen diğer arkadaşlarımızda güzel haberler alır inşallah :D
Elllerine sağlık hocam var olan cm'lerin daha fazlası olması dileklerimizle
icon kar örtüsü
VentuSky verileri bana göre tutarsız ve alakasız inandırıcı gelmiyor 1 Metre kar yağacak bölgeye 30 cm falan veriyor
Bol bol duyacaksın merak etme soğuklar çok kuvvetli bak sonra hepiniz hasta olmayın forumumuzun hastanesi tadilatta ?
Sıkıntı yok hocam biraz gezer geliriz eve :D
Pazartesi salı çok güzel yağışlar var benden tavsiye bosverin modeli haritayı cm hesaplamayı alın kahvenizi çayı izleyin çıkın gezin kar altında tadını çıkarın keyfini sürün belki sezonun son kar yağışı bilemeyiz
Kesinlikle kütür kütür kar sesi duysakta yeter :D
2011 mi neydi yağmıştı 40 cm civarı
MGM Verilerine göre En yüksek Kar Ankara'ya 31.01.1950 33 CM ve 2010 yılına kadar bu rekor kırılmamış 2010 sonrasında oldu mu hatırlayamadım
Karadeniz nem bombası yeterli soğuğu ve basınç oldumu metre devirmeden gitmiyor bizim öyle bir şansımız yok anca Akdeniz'de siklon oluşacak oda doğru konumlanacakki iyi bir yağış alalım
Şimdi dürüst olalım o 30 40 cm verdiğinde bn zerre inanmadım hatta söyledim de fazla beklentiyi yüksek tutmayın diye çünkü bölgemiz de yaşayanlar az çok ne kadar yagacagini bilirler 30-40 afaki rakamlar
Haklısınız hocam sistem baya övülünce beklenti de artıyor ister istemez ama az kaldı yaşayıp göreceğiz
Hocam sadace bizim değil çoğu yer düştü yinede ben en az 10 cm aşağı hiç bir yer olmayacağını düşünüyorum
Valla hocam karadeniz ve marmara'da pek düşüş olmadı sanırım oralarda DEK olayından dolayı iyi gidiyor ama bizde en az bi 30 cm alsak iyi olurdu ama bakalım veriler değişime açık görüp anladığım kadarıyla sistemde biraz tutarsızlık var buda bize belki daha iyi gelecek belki daha kötü ama çok iyi gelmesini temenni ediyorum
Bu sene Kırıkkale Ankara civarı güzel yağış almadı bu gelecek sistemden umudum vardı fakat her geçen gün sistem iç anadolu adına kar değerlerini düşürüyor gibi üzücü bi aralar 40 cm veren sistem 20 lere kadar düştü hayırlısı umuyorum artış sağlar.