CFS o tarihlerde çok güzel şeyler denemiş gerçekten mükemmel keşke gerçekleşse
8 Subat 2020 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sarp kışın ilk yarısını daha hareketli bekliyordun yani 1 Aralık-15 Ocak arasını. E zaten kar manasinda Aralık ilk 15-20 gün kafadan kayıp görünüyor. Yani ne yasanacaksa 20 Aralık -15 Ocak arası mı olacak ? 2004,2006 vari olusumlar olabilir demiştin kışın ilk yarısı. Bu Aralık ayı için pek mümkün görünmüyor. Sadece son 10 günü icin bir soğuk hava dalgası var o da öyle ciddi bir atak da değil. Kar yağışı yapacak cinsten ama.
Kışın ilk yarısı avrupa kıtası adına iyi geçebilir demiş yanlış okudun bence ki öylede oluyor
-
GFS VS Ecmwf olmuş bu bakalım kim kazanacak güncelleme saatini unutmadıysam öğlen ECMWF Güncellemesi var
ECMWF sabah 9 da başlıyor 10 da bitiyor bir de akşam var
-
İnşallah gfs gibi gelir
-
Baktığımız zaman hangi efsane sistem aralıkta gelmiş ?
Bence de kış zaten Aralık 20 den sonra başlıyor diyebiliriz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu şekilde güncellerce yağsa zor tutar biraz artması lazım şu sistemi şubatta alsak ne güzel olurdu
-
Trabzon Beşikdüzü kar arttırdı iyice bi süredir böyle gerçi
-
Trabzon Beşikdüzü kar yağışı başladı daha belirginleşti :D
-
Trabzon Beşikdüzü ara ara sulu kar'a dönmeye başladı
-
Sistemi detaylı bir şekilde inceleyemedim ama
Yomra artvin arası ile sinop kastomu tarafı bu sistemin yıldızı olacak gibi gözüküyor. Trabzon merkez ve doğusu batısına göre çok daha şanslı.
Beşikdüzünde pek bir şey olmaz mı
-
Legend is back
Uzun zamandır aranızda yoktum geri döndüm.
Normalde 15 gün boyunca burda olmayacaktım, korona oldum bide şifreyi unutunca sizlerden baya uzak kaldım.
Herkese keyifli forumlar.
Geçmiş olsun hocam
-
hadi be doğu karadeniz son sistemde şaşırt bizi 20 cm kar görsek güzel olurdu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.