8 Subat 2020 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gfs gece show yapmış benim nickin 8 Ocak versiyonu 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bıktım ya sürekli kafkaslara gidiyor başlıcam kafkasına şimdi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
gfs control büyük oynuyor
-
Kış tahminimin devamı: Kutuplara bakıyoruz kışa uygun bir soğuk deposu yok.. kutuplar bile şu anda mevsimine uygun olmayan bir konumda. Sibirya'ya baktığımızda adeta uyuyor bir türlü yaz uykusundan uyanamadı. Kuzeyimizdeki kar örtüsüne baktığımızda çok zayıf kalmış durumda. İzlanda etkisi, Afrika etkisi derken böyle bir ortamda bize nasıl güçlü sistemler gelsin. Kişisel tahminim bu kış ara ara kırıntı dediğimiz orta serinlikte orta yağışlarla geçireceğimiz bir kış olacaktır diye düşünüyorum.
Madem soğuk Yok ecmwf dün gece nasıl soğuk indirdi -11 ocak 4 5 tarih arasında olmayan şey nasıl inecek 14 Aralık'ta kıyı kesminde yoğun saf kar gördüm bu kışın ülke genelini boş geçeceğini sanmam
-
<333
ecmwf kar haritası karadeniz üzerinden sistem geliyor diyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bide Sibarya diyor onuda atalım
Aralık son 10 günün ciddi bir soğuk salınım olmayacağı az çok anlaşıldı. Batı bölgelerde az çok bir yağış gözükse de iç ve Doğu bölgelere doğru sakin ve durağan bir hava gözüküyor. Bu kışın trendi az çok belli oldu. Doğulayan ya da aşırı şekilde batılayıp sistemleri Avrupa'ya atan bir görüntü. Vur kaç tadında kısa süreli mini soğuk sistemler. Muhtemelen ocakta da böyle bir görüntüyle devam edecek gibi duruyor..
Fazla olumsuzca bir yorum daha kuzey yarım kürede kış bile başlamadı 21 aralıkta başlıyor
-
Gfs kontrol yılbaşı gecesi kar yağar demis doğu Karadeniz'e
-
GFS güzel sistem indirdi orta ve doğu karadeniz sistemi
sıcaklık sorunu vardı 200 rakım üzerinde tutardı aslında
Gece beklenilenilen yağış olmadı 400 rakımda 1 3 cm arası kar vardı ama sabah yağış oldu oralarda 15 cm olmuştur