Sistem bitti artık genel olarak bakarsak beklenileni veremedi maalesef kar haritaları baya çöp çıktı ama en azından saf kar gördük kıyıda biraz yüksek rakimlarda da pek istenilen olmadi umarim bir daki sisteme en iyisi olur
8 Subat 2020 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Trabzon Beşikdüzü uçuşa geçti 😎😎
Watch unnamed | Streamablestreamable.comThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Beklenilenin çok altında bir sistem oldu sadece çimenler hafif beyazladı bide arabanın üstü hafif fazla yağış sıkıntısı vardı giresunun 400 rakımından foto gördüm orada bile çok az kar var 500 hpa ve rüzgarın önemi denizlerimizde çok sıcak o da ayrı problem kar haritalarının hiçbiri tutmadı yağış sıkıntısıda çektik sonuçta Aralık ayındayız 21 aralık 2021 çok daha iyiydi
-
Evet doğru diyorsun, kaçmaz bir yağış geliyor..Gece kar yağışı görmek haliyle mümkün.. İnşaallah sıcaklık da el verirse güzel olur..
Her zaman gelmiyor hocam değerini bilmek lazim doğu Karadeniz böyle sistemlerde surpzleri sever ecmwf yağış konusunda daha iyi umarım onun dediği olur
-
Mgm çok kararsız bir kky diyor değişip kar diyor şimdi yine kky yapmış
Sabaha kadar uyuma 👀👀
-
En güzeli olsun inşaallah 🤲 eline sağlık
Artvin'de bir tanıdık olsa giderdim 60 70 cm falan yağar oraya
-
Gece 11-12 den sabah 8 e kadar kıyılarda kar yağışı başlar belki biraz daha erken doğu karadeniz kıyılarında,Giresun Trabzon Rize kıyılarında 5-10 cm arası kar örtüsü olabilir bence Rize de biraz daha fazla olabilir
-
İcon Giresun'un doğusundan itibaren dek bombardımanına tutmuş size uyku yok diyor çok iyi ya
-
:)))))
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Mgm yanilcak bence Giresun Trabzon da 5 cm örtü olur rize de 10 ordu da çimler beyazlar
-
böyle gelirse konumum da bi 15 cm olur diye tahmin ediyorum,belki biraz daha fazla dek durumuna bağlı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ecmwf ara güncel kar haritası çok iyi bu sefer geloo
-
ECMWF:mini 8 şubat 2020 loading
-
Günaydın herkese Modeller cidden kafayı yedi,çok güzel görüntüler var gfs, gfs kontrol ve gem
-
Kıyılar da Gfsnin bu görüntüsü özlenen kar örtüsünü getirir resmen metrelik kar