Hava da görülürse ben görememem demek ki. En aşağı 30 cm örtü gösterirse hava da görebilirim 😂
Senelerdir bu trabzonun doğusunun çektiği nedir :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHava da görülürse ben görememem demek ki. En aşağı 30 cm örtü gösterirse hava da görebilirim 😂
Senelerdir bu trabzonun doğusunun çektiği nedir :D
Yine de cıvık örtü göreceğiz gibi hiç yoktan iyidir fragman olsun
Hocam bunlar ücretli veriler bunları izinli paylaşıyorsunuz değil mi izinsiz paylaşırsanız yanlış olabilir
Ben izin almıştım sorun yok demişti o ara twitter hesabı yazmıyordu ama artık onuda eklemiş
sistemcik sonunda çokta beklentiye girmemek lazım bence anı yaşamak lazım ne gelirse bahtımıza :D
ECMWF ben kararımdan dönmem demek istedi sanırım aynı gibi gorüyorum
Ama ecfm bişe vermiyor ki
Sistem uçabilir anlamında dedim hocam fazla beklentiye girmeyecem eskisi gibi
Ecfm yarın degismeyecegini kimse bilemez
Bence hakli ben hala degisme ihtimalinin oldugunu dusunuyorum ama ins degismez
belkide haklısınz
Son durumlar nasıl pek bakamadım ama doğulamış sanırım orta ve doğu karadenize yaramış gibi
Kar haritası dekleri işe katmıyor hocam şu görüntüde en şanslı yağış bakımından bizim bölge soğuk bakımından batı kısmı yagista var tabi batıda az da olsa
Dogu karadenize daha iyi vermis aynen hocam
Sa batıkaradeniz kıyılar nasıl olur ?
Ecmwf Ogle guncelinin kar haritasini gordunmde o kadar iyi degil gibi degisedebilir tabi üstadları daha iyi bilir
21 ocak doğu karadeniz adınada iyi mi öyle gözüküyor sanki
UKMO da ECMWF benzedi GFS yalnız takılıyor son sözü ECMWF söyler bugün bence gelmezse öteki sistemlere kaldı artık GFS ile yola çıkılmaz çıkan yarı yolda kalır sadece öngürü oluşturur bence
bence boyle gelirse kıyılar bir şey alamaz havada kar zor gibi
Ocak ayı hüsran gibi duruyoruz şubat ayı neler olacak acaba