gfs böyle verdiyse kesin sağlam kar alacağız demektir :d
8 Subat 2020 tarafından yazılan gönderiler
-
-
gfs baya sıcak vermiş sanirim
-
Ocak sonu gösterir herşeyi tahminimce Ocak kapanmadan havada karı görürüz, ki kadir emre hocam burda ocağın 15,16,17,18,19 tarihlerini demiş sanırım zaten bu tarihlerden sonra Ocak diye birse kalmadı 😁
Kadir Emre hoca ocağın son bir haftası sistem görünme ihtimali olabilir demişti video da ama özellikle şubattan çok umutluyum diye eklemişti
-
Ocak olmazsa şubat olabilir takibe her daim devam doğu karadeniz kıyıları için sağlam kar bekliyor musun diye sordum şubat ayında bekliyorum yazdı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam Samsun'un 100 m rakimi 18 19 da kargörürmu
Gfs gunceli gibi gelirse kiyilar dahil saglam kar alie zaman cok bu arada ocak ayinin son haftasi ve subatin ilk haftasi guzel seyler olabilir insallah
-
gfs öğle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Mesajım neden çöpe taşınıyor ki küfür hakaret falan mı ettin?
-
sonucta gfs sabaha değişir kendisi anca hayal satıyor😁
-
Doguda hicbir şey yok beni sarmadi
-
Adamsan gelirsin :D efsane demeyelimde ürkmesin
-
Çok güzel şeyler olacak gibii
-
sanki ayın 13 unden sonra sonuna kadar soğuk tarafta kalacaz gibi kesinlikle bir şeyler çıkmalı bu tarihten sonra
-
Bünyamin Sürmeli orta ve doğu tarafının daha şanslı olduğunu söyledi ocağın son bir haftası ve şubat başlarında hareketlilik olabilir dedi
-
2,3 gün içinde sistem çöp oluyorsa bunlarda değişebilir bence inş artar soğuklar
-
Ocak ayı boş geçecek gibi gözüküyor