Coğrafya kaderdir her sene böyle
8 Subat 2020 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ocak ayını kaybediyoruz gibi gözüküyor.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 8 Subat 2020 şuna baksana 🥶🥰 28. Senaryo
Keşke böylesi gelse mükemmel
-
2,3 ocağa kadar takip yapmamak lazim bana kalirsa
-
aksam verir kutup 😁
-
❤❤
GEFS 21 Senaryo iyiymis
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam yine de yağışlara ihtiyacımız olacak bu kar olarak olabilirse daha iyi olur o yüzden her türlü yağış kar artımıza olur kırımdan inen bir sistem olsa bölge geneli ihya olurdu orası da ayrı
Kırımdan sistem gelirse valla yıkar geçer hocam 2020 şubatı gibi %50 ihtimal var şimdiden gelip gelmemesi
-
Batı karadeniz iki senedir baya kar aldı zaten
-
merakli olan varsa bakmak isteyen varsa 9 ocağa kadar kar senoryalari
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Batı bölgeler daha fazla alır hocam 2020 hatırlatırım 1mt yakın kar vardı sahilde, 2günde
sanırım şubat 2020 sistemiyle benzer 60 70 cm arası kar bırakmıştı hayırlısı bakalım neler olacak gelecek mi
-
Hocam ben sanki seni beşikdüzünde gördüm bi ara ama hangi ara bilmiyom bu pp deki senmisin?
Evet benim hocam profilde ki görmüş olma ihtimalin fazladır
-
Kadir Emre kırım üzerinden sistem gelmesinin ihtimali %50 dedi baya olumlu şeyler dedi kıyılardan 30 cm ve üzeri bırakabilir diye ekledi
-
iyi bir insta sayfası ocakta bol bol kar yagacak karadenizi kıyıları kar rekoru kiracak gibi iddia ki şeyler yazdı hikayesinde bu bile mutlu etti hayırlısı artık
-
Benim umut ışıklarım söndü, elendim ben 😂
Merkezde misin oraya iyi yağdı mı beşikdüzünde iyi yağdı biraz da örtü oldu :D
-
Konumum da bir sistemin daha sonuna geldik fragman olur bu insallah