Trabzon Beşikdüzü Sabah 6 da kar fırtınası başladı hemen dışarı çıktım blizzard ❄️❄️

Watch unnamed | Streamable
streamable.com

Watch unnamed | Streamable
streamable.com
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTrabzon Beşikdüzü Sabah 6 da kar fırtınası başladı hemen dışarı çıktım blizzard ❄️❄️
Karadeniz üzerinden gelicekse hiç gelmesin daha iyi iyi balkanlardan gelenninden lazım
Sadece İstanbul mu var Türkiye'de susayım susayım diyorum da nereye kadar her yerde aynı şey
[…]
bundan çok daha güzelleri gelecek bu gece o yağış gece 2 buçuktan sonra yoğunlaştı sabah 8 9 gibi 20 cm kar vardı,doğu karadenizin günü pazar gfs gibi gelirse direkt 50 cm modeller hala mutabık olamadı gfs ısrarını sürdürüyor
Trabzon beşikdüzün de çok yoğun yağıyor 20 cm geçti kar kalınlığı dokunulmamış yerlerde
Trabzon batı tarafında kar gece 2 buçuk arası yoğunlaştı güzel bi birikim oldu 15 cm devirdik rahatlıkla diyebilirim
Trabzon batı tarafı yollar kapandı yağış gece başladı 2 buçuk gibi çok güzel yağıyor
Var mi daha güzeli o da bizden birisi 😳😳
efsane görüntü var burada
5 yıl sonra istediğimiz kar yağışını kar örtüsünü göreceğiz inşallah tam 5 yıl bekledik zaten artık sıranın bize gelmesi lazımdı atmosfer adaletli olmalıydı 10 15 cm yeter diyorduk iş efsaneye döndü bu kış dan özür dilememiz gerek
Eger sistem böyle gelirse kazanan ecmwf aifsdi sürekli aynı çıktıyı veriyor tutarlı bi veri demektir
gfs öğle delice şeyler gösteriyor gerçekleşirse orta ve doğu karadeniz rekora gidebilir bide uzun süreli sistem
Ecmwf kar derinliği anomalisi
Batı karadeniz de gömülür.
Evet gömülür bence
Gfs çok fena gömdü ecmwf de çok iyi çıktı Sahil yolunu kapattı gem gfs ecmwf ortalamaları Orta ve Doğu Karadeniz diyor