Eve geldim lapa lapa kar yağışı başladı şaka gibi ama olsun görsel olarak çok güzel yağıyor şu an Beşikdüzün de
8 Subat 2020 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Trabzon batısındaki arkadaşlar, şuan radarda kütleleler gözüküyor kar yağışı var mı?
hafif atıp bitiyor başkada bir şey yok fos mu olacak acaba
-
üşüdüm hocam dur yas bir rüzgar esiyor dışarda kütleler karaya geliyor
Vakfıkebirde durumlar nasıl bence de sürekli graupel oluyor başkada yok saf kar göremedik daha
-
Saat 15 den sonra kopuyoruz geloo
-
Su an 😍😍
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu akşam -gece bişiler olur mu ki kıyılarda?
Benim konumumda 10 cm üzeri bekliyorum ben kıyıları akşam saatlerinde iyi yağar
-
saf kar 4 5 gibi baslar bence aralık ayında boyle şeyler bahadır gormuyordum köylere bile yağmadan ilçeye yağdı normalde 3 4 kez yükseklere sonra buraya olur belki de kışın sert gececegine işarettir
-
Saat 3 4 gibi atacam kendimi sokağa :D
-
trabzon Beşikdüzü kar başladı tekrar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Guzel yagdi simdiden trabzon besikduzu
-
trabzon Beşikdüzü kar başlamış çoktan her yer bembeyaz 😁
-
Vakfikebir Beşikdüzü yarin aksam başlayacak dokturmeye bence
-
Kadir Emre orta ve doğu karadeniz kıyılarına 10 cm bekliyorum yazmış genelde iyi tutturuyor tahminler yaşayacağız artık
-
yarın sabah karla karışık yağmur geçişleri olabilir akşamda rüzgarla beraber kara deönecek yağışlar köylerde başladı bu akşam geceden itibaren soğuma artacak onla beraber yağış karla karışık yağmura dönecek 17:00 dan itiaberen koparız artık
Aynen beşikdağın da başlamıştı yağmaya akşama doğru
-
yarın benim konumda 17 18 gibi kar başlıcak sanırım iyi şeyler olacak diye tahmin ediyorum