Dolu başladı yine hemde fena
8 Subat 2020 tarafından yazılan gönderiler
-
-
baya super yalniz uzun vade ama olsun mutlu ediyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dolunun etkisiyle çimenler hafiften tutmaya başladı
-
Kırım hattından Efsane git git geliyor gibi ihtimaller artıyor bence yavaştan
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bulutlar çok fena geliyor sağlam sulu kar olacak gibi
-
Trabzon Beşikdüzü dolu başladı + gök gürlemesi
-
8 Subat 2020 beşik dağında kar varmı?
Beşikdağında kar başlamadı muhtemelen akşama başlar orada bence
-
Tekrar dolu başladı beşikdüzünde
-
Her kış hvadada olsa kar ve azcık örtü yapar beşikdüzü vakfıkebir taraflarında çünkü kuzeye bakıyor o ilçeler rüzgarı direk alabiliyor içeri kütleler girebiliyor denizden geçmiyor en şanslı bölgelerden biriyiz şuan senle ben ama en şanslı Rize Artvin Hopa tarafları
Haklısın bakarsın bizim buralarda biraz örtü bekliyorum ben merkez de havada olabilir
-
Dolu yağdı hocam vakfıkebire
Hocam az önce tıkırtılar duydum dolu muydu bilemedim ben de uzun sürmedi ama.
-
Beşikdüzünde de baya rüzgar var
-
trabzon besikduzunde çok iyi yağmur var hafif yağmur gosteriyordu ama dokturuyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ulaa hocam ben burda vakfikebur habgi tarafta rica etsem işaretlermisin beyazlik var morluk var olduğu yerde anlamadim sjvjxjvksa 😁 Semih Ö.
Sanki koyu mavi besikduzu vakfikebir
-
Beşikdüzüde şanslı sayılır dimi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.