geceleri iyi soğuk olacak gibi
8 Subat 2020 tarafından yazılan gönderiler
-
-
bu aksam ki güncelleme de onemli mi artik artma ve ya azalma olabilir mi
-
Kadir Emre bura için 3 cm dedi hayırlısı artık 26 4 ocak sistemide uçtu yazmış hayırlısı artık zamana bağlı
-
tüm karadeniz kıyı şeridi kar alıyor dostum
Bir 10 cm miz var sanırım daha fazla olur mu acaba
-
Niye aklıma hep 8 subat 2020 geliyor öylesini bulabilcek miyiz acaba uzun süre daha :D
-
Trabzon Beşikdüzü nasıl olur
-
Kadir Emre de kıyılar kar alır dedi beğendim bi tahminci akşam detaylı paylaşırım yazmış hayırlısı inşallah iyi bi örtü alırız
-
Yine bati nasipleniyor gecen sene gibi 😁
-
Bu saatlerde gözler pencerede olmalı sanırım😁
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Benim konum kar almazsa bu kadar seyden sonra uzer valla. Sonrasında baya sıcak geçicek sanırım 5 10 gün falan
-
Giresun nolur diye sorim bende :D
Bence orada öyle karla karışık yağmur kar çarşamba gecesi iyi bi soğuma var gibi şu anlık yağarsa anca o zaman yağmazsa diğer sistemlere artık
-
Karla karışık yağmur ve yağmur ağırlıklı.
Çarşamba gecesi bi ihtimal kar var gibi gözüküyor ama hayırlısı artık teşekkür ederim
-
Trabzon beşikdüzü hakkında tahmin yapabilcek biri var mı doğu tarafında kalıyoruz
-
Gfs akşam güncellemesi Karadenizi boydan boya Kara gömmüş.
ECMWF akşam güncellemesi ise cimri davranmış. Orta karadenize seyirlik kar vermiş
Hocam doğu karadenize iyi vermiş gibi ecmwf
-
Sanırım ocak ayından iyi bi sistem almalıyız şubat ayı avrupa ve türkiyenin kurak geçmesi bekleniyormuş inşallah gerçekleşmez.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.