Haydaa Trabzon beşikdüzüne gece 1 gibi bir şey yoktu ondan sonra yagmis herhalde çimenler beyazlamış arabalarin üstü yerler çok hafif
8 Subat 2020 tarafından yazılan gönderiler
-
-
şu cılız sistemlere ayar oluyorum abi 3 4 tane cılız sistem yerine 1 tane baba sistem yeter kış ayına
-
Samsun ve Ordu sistemciği çok kötü yaşadı bence daha bir şey beklemesin,benim konumumda baya sıkıntı radarda öyle dolu değil gibi ama sabah en azından çimler beyazladı yerlerde çok hafif beklediğimden çok düşük geçiyor yazık oldu
-
Sabah ne güzel yağmıştı en azından cimenler beyazlamisti yerler çok hafif
Streamable Videostreamable.com -
Trabzon Beşikdüzü çimenler beyazladi yerler de cok hafif var
Streamable Videostreamable.comThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Senaryolara yansmış yalnız güzel görüntüler var
-
Doğu karadeniz adına 2020 nin kardeşi,gerçi onun kadar olamazda idare eder
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bence de hala beğenmeyeler neyi beğenmiyor merak ettim valla,2020 yılından beri böyle göründü ana senaryoda yalandan olsa bile görmedim bölgem adına görende her sene efsane yaşıyoruz sanacak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu akşamki Ecm orta ve Doğu Karadeniz için hiç güzel gelmemiş. Diğer modeller bir şey verse de Ecem modeli sistemi vermeyince zaten bir sonuç olmuyor. Sonuçta diğer küçüklü büyüklü modeller en sonunda ecmwf'in verisinde buluşuyor
Nasıl gelmemiş yanlış yere bakıyorsun bence örnek kar haritasında her şey gözüküyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Efso
-
Kar haritasının güzelliği şaka mı denizlerde boyandı
ecmwf ens de sistemi indirdi ama bence daha kuvvetli olacak, bence loading 2020