ecmwf ne yaptın be şu güncel gibi gelse 60 70 cm arası derdim belki de daha fazla
8 Subat 2020 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Küresel ısınmanın etkisi mi bilmiyorum ama Diyagramlar eskiye göre aşırı değişime uğruyor her şey ana senaryonun bir kaç ısrarına bağlı mesela 14 Aralık sistemi bu kış ortalama senaryo hiç iyi değildi sadece ana senaryo ve kontrol veriyordu -9 sistem aldik kisa sürelide olsa saf kar yağdı hafif beyazlık oldu vade aşırı azalınca senaryolar değişime uğradı
-
Düşündüğüm Gibi En Soğuk Senaryolardan Birisi. Destekleyen Pek Senaryo Yok Maalesef
Bana göre Diyagram artık önemsiz o da aşırı değişime uğruyor birden geçmişe bakan görür
-
Bu sene umutluyum 2018 gibi olsa yeter bana 😂
2020 demek istedin sanırım efsaneyi yaşamistik 2018 Avrupa almıştı
-
Sinerji olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gfsye göre Karadeniz sahil yolu kapandı 😎
-
Sistem dediğin böyle olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ordu Giresun Trabzonun batısı havada kar görür bence belki çimenler hafif beyazlar ordu ve Giresun'un ihtimali daha fazla gibi Rize'de havada kar olur sadece
-
orta ve doğu karadenizin kışı başlıyor yakında inşallah
-
Gfs özellikle kontrol ve ana senaryo Sibirya kokusu var senaryolarda ise 10 tane Kafkas üzerinden sistem ihtimali var gibi duruyor takip etmek lazım
-
Gfs kontrole kalbimi bıraktım umarım olur 🥰🥰♥️
-
👀👀
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ecmwf ara güncel baya doğuladi orta ve doğu Karadeniz de masada olabilir
-
Bu hangi uygulama ?
Today waether