8 Subat 2020 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ocak ilk 10 gün boş geçer sistem beklemek hayalcilik olur sonrasına bakacağız artık
-
Ocak ayı veriler aslında baya iyiydi ama bu kadar bir anda olumsuz olması gerçekten tuhaf
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ocak İlk 10 gün boş geçer bu belli artık Ocak ayiyla alakali çok güzel veriler vardı bu durum üzücü ocak ayında kar yagmazsa bu enlemlere artık çok zor kar yağar umudum azaldı
-
5-6 Ocak sistem ihtimali bence olabilir takip etmek lazım zaten bi güncellem de ecmwf sistem vermişti sonra bozdu şu an yine bi göz kırptı,yalnız ecmwf sabah ve akşam aşırı değişti böyle bi değişiklik normal değil avrupaya bahar havası vermiş akşam
-
Grönland blokajı??? bukadar değişmesi gerçekten tuhaf hava olaylarıyla mı oynuyorlar bazen insan düşünmeden edemiyor
-
Her sene şanslılar hocam ben anlamıyorum bilerek soğukları hep kendilerine mi indiriyor lar
İmkan olsa Buffalo da yasayacan model bakma derdine son en kotu kislarda bile efsane sistem oluyor
-
Kuzey Amerika bildiğimiz gibi her sene hayalimizi yaşıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İspanya çevresindeki ab soğuğu kendine çekiyor Türkiye için ihtimal biraz düşük bence
-
Hocam birazda biz görelim yav şu karı Marmara olarak her zaman siz alıyosunuz zaten bütün sistemi bırakta biraz biz Nasiplenelim senelerdir kar yüzü görmedik
2020 den harici biz sistem almadık diyebiliriz hepsi kırıntı ya da rakım sistemi Marmara 2022 de de baba sistem aldi hem de 2 kez
-
Ben beğenmedim doğu Karadeniz'e yaramaz
-
Gfs güzel geleceğe benziyor
-
Daha iyisi lazım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ecmwf de güzeldi 8-9 u için ama dahada güzel olabilir benim konumum adına güzel vade uzun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.