Bursa İznik için beklenen bişey var mı gece için?
abilaltpcuoglu tarafından yazılan gönderiler
-
-
Evet
Hocam şuan yoğun bi kar yağışı başladı fakat tutmuyor,eriyip gidiyor.
-
Ömer hocam gece oluşacak yağışların İzniği vurma ihtimali var mı?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocalarım konumum için var mı beklenen kuvvetli bir kütle?
-
Hocam radarınız dolu gözüküyor ama şanssızsınız ilçe olarak daha kütle gelir ama
Teşekkürler hocam.
-
Hocam bi tane de ben alsaydım şu kütlelerden hala tık yok eriyen yerlerde çok ince bir örtü oluşmuş o kadar.Konum Bursa İznik gelmeyecek mi buraya?
-
Bursa İznik dek yağışlarından etkilenecek mi?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocalarım bi el atabilir misiniz?Bulunduğum konum tam olarak böyle.Beklenen yoğun bi kar kütlesi var mı acaba?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocalarım konumum tam olarak böyle. Bulunduğum yer için beklediğiniz kuvvetli bir kütle var mı?
-
Konum neresi bilmiyorum fakat kuzey kesimler fena olacak. İşaretle gösterdiğim kütle değil 1 saat sonra o kısımda oluşacak radara daha girmedi.
Kusura bakmayın hocam.İstanbulda oturmuyorum,konumum Bursa İznik buralara gelir mi?
-
1 . 1.5saat sonra gözünüz burda olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Konumum etkilenir mi hocam?
-
Ömer hocam kar etkisini birazda olsa arttırdı gibi eskisi kadar ince yağmıyor ama hala beklediğim düzeyde değil maalesef.Birde hava kırmızılaşmaya başladı umarım yoğun karın habercisi olur.
-
Bu uydu görüntüsüne nereden bakabiliriz
-
Uydudan görülüyor hocam Dek'ler biraz beklemek ve radar takip etmek lazım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Teşekkürler hocam.Çok ince bir şekilde yağmaya başladı şuan ama bastıracak mı bilemiyorum.Eğer öyle bir yağış söz konusu olursa fotoğraf atarım inşallah.Sıcaklık şuan çok iyi eğer güçlü kütlelerden birini alırsak on numara olur.
-
Ömer hocam sabahtan beri tık yok burada ne zaman uğrayacak dek kütleleri anlamış değilim.