Ya anlamıyorum Kocaeli'de dekler devam ediyor aramızda 1 dağ var ama burda sabahtan beri tık yok yağan bi kar vardı eridi,sadece kuru soğuk alıyoruz şuan.Bi kütle de buraya vursun be mübarek.
abilaltpcuoglu tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hava aşırı soğudu burada,fakat yağış yok.Yağış olduğu zamanda sıcaklık yüksek oluyor.Marmaranın doğusuna ne zaman gelecek bu dek yağışları.Sağlam bi kütle gelse ciddi örtü oluşturabilir.Ama dek yağışı alamıyoruz şuan
-
Doğu Marmara (Bursa,Bilecik) gelicek mi dek yağışları
-
Doğu Marmara (Bilecik,Bursa) ne zaman gelir
-
Ya hocalarım burda kar kesti dekler ne zaman gelecek buraya windy akşam yağış göstermiyor yine de gelebilir mi dekler?
-
windye baktığımda yağış bu gece gözükmüyor fakat yinede dek alma ihtimali var mı?
-
Bu akşam ve yarın
Teşekkür ederim hocam.Umarım biraz daha eklenir bu örtüye.Şükürler olsun bu yıl güzel kar yağışı aldık konumum için.Geçen yıl 1 kere yağdı bunun yarısı kadar bile değildi.
-
Dek yağışları (Marmara'nın doğusu için) en yoğun ne zaman olur?
-
Hocalarım dek yağışlarından Marmara'nın doğusu (Bursa,Bilecik) etkilenir mi?Etkilenirse en yoğun ne zaman olur şuan yavaş bi şekilde orta büyüklükte yağıyor.
-
Bu dek yağışlarından Marmaranın doğusu (Bursa,Bilecik) etkilenirmi?
-
Rakım çok etkili olmuş bu fotoğraflardan anladığım kadarıyla. Demek ki şöyle 250-300 rakım ve biraz üstünde olsaymışım şu an bir karış kar birikimi görürmüşüm
Evet şuan bile güzel bi birikim var.Birde dek yağışlarından etkilenirsek on numara olur bakalım göreceğiz.
-
1-)Fotoğraf görünmüyor hocam
2-)Dek'ten etkilenme ihtimaliniz varKusura bakmayın hocam.Bende gözüküyor ama bilemedim sizde neden gözükmediğini bidaha deniyeyim.Eğer dek yağışlarından iyi bir şekilde etkilenirsek cidden önemli bir örtü oluşabilir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. Şuan bulunduğum yer böyle tarlalarda 20cmi geçiyor normal ayak basılan yerlerde 10 cm kadar.Konum Bursa İznik rakım 300 dek yağışlarından iyi bir yağış alabilirmiyiz?
-
Bu gece yağışlar çok iyidi fakat balkona çıktığımda şapır şapır su sesleri duyuyorum kar tuttu ama alttan alttan eriyor.Yarın ve salı günleri sıcaklıklar daha iyi eğer dek yağışları kuvvetli olursa iyi bi kalınlık alırız.Ben hala Bursa İznik için dek yağışlarını merak ediyorum buraya kadar gelir mi?
-
Konumum Bursa İznik dek yağışlarından iyi etkilenir miyiz acaba?