trabzon olarak kötü hatta akçaabat olarak çok çok çok kötüydü düşünsenize açsınız yanınızdaki herkes yemek yiyor ama siz sadece gözlerinin içine bakıp öylece kalıyorsunuz
ENDEKS tarafından yazılan gönderiler
-
-
@Zonguldakli67 - Vakfıkebir yoğun kar yağıyor üzerimizde cepemi var yoksa dekmi
vakfıkebir merkezde kar ne kaç cm? yollarda tuttu mu?
-
DEKler nereyi vurursa keyfini çıkartsın, diğer yerler de üzülmesin. Umuyorum ki herkes az çok kar aldı.
Trabzon merkezde hiç bir şey yok ne yazıkki
-
Gem birşeyler deniyor ?
-
Türkiye radarına bakarsanız hataydan orduya tren var tren. Mgm de uyarı verdi. Ordu Giresun hazır ol sağlam cephe geliyor.
Trabzona da cephe yağışı gelecek mi????
-
hocam Karadeniz'e belli olmaz
diyip aradan çekiliyorum her sene havadada olsa kar yağışı gördük Allah'a şükür Karadeniz sürprizlerle doludur
Açıkçası havadaki kar beni tatmin etmez kemal sunalın filminde olduğu gibi dükkanın dışında dükkanın camından içerideki yemeklere ekmek banmak misali
-
Bu Trabzon'a kütleler Giresun tarafından giriş yapicak dimi , bazı arkadaşlar yoroz yüzünden Arsin taraflarına güzel yağış alamaz filan diyorda pek bilgim yok öyle bir sikinti olursa Beşikdüzü Vakfıkebir akçaabat tarafları bundan etkilenir mi?
Akçaabat en şanssız yerlerden biri. Yoroza kadar olan bölgeler bize nazaran daha şanslılar Gİresundan artvine kadar bence çok güzel yağışlar beklemeyelim, Soçide oluşan AB giresundan ileri geçmesini engelliyor yeteri kadar soğuk giremiyor bölgemize o yüzden kıyılar boş yere ümitlenmesin. Klasik trabzon havası işte nerde şansımız oldu ki zaten
-
Yalnız şunu söyleyebilirim cephe girişi biraz gecikti gibi duruyor kar alamayan iç kesimlerimiz beklesin
Trabzonun sahil kesmini bilhassa akçaabatı modeller hep yağmur olarak gösteriyor. Bu sistemde kar alamayacak mıyız?
-
Bence tam tersi az oldu. 500 hpa samsuna gelen soguklar - 20- 22 Max modelden anlıyorsanız dediğimi anlamışsınızdır. Nerde - 30 - 35 ler Nerde - 20 ler
Araba üstünde çatılarda eriyen karlar olur ona hayır demem.
Hocam trabzonu yorumlama şansınız var mı acaba?
-
Ecmwf gfs ye göre kötü çıktı
-
Bu gidişle sistemin yıldızı doğukaradeniz olacak? doğukaradenize her geçen güncellemede kar miktarını arttırıyor modeller.
Ağzından bal damlıyor hadi inşallah
-
Mart başında efsane sistemin habercisi gfs inşallah modeller yanılmaz
-
arkadaşar trabzon ne durumda bilen var mı
Yarın akşamı bekliyoruz
-
doğu karadeniz açısından gfs güncellemesi fena gelmedi bana bakalım ne olacak
-
Rusya Soçi şehri yakınında oluşan 1010 luk hava basıncından dolayı trabzon hattından artvine kadar sıkıntı yaşayacağız, soğuk hava orada oluşan basınçtan ötürü sahil kesimlerine pek etki edemeyecek diye düşünüyorum. bence yağmurla geçer sistem çünkü yeterli soğuma olmayacak.
CAN sizce ne olur?