Bu şehire -20 de girse soğuk bakımından bitik her yer beton heryer leş icinde egsoz gazi vs sayilcak cok sey var ağaç yok denecek kadar az sonra neden kar yağmıyor normal karsilamak lazim artik istanbul bitik nüfus orani cok yüksek bu şehire değil 1987 yada 2004 -2017 bile ARTIK gelmez birbirimizi kandirmayalim degil mi hocalarim ?
SOGUKGECE tarafından yazılan gönderiler
-
-
sicaklik düşeceğine yükseliyor anlamsızca çözemedim
-
aksama cephe yağışı kacta gjris yapacak dek ne denli gelicek soguk çekirdek kaç gibi etkili olacak sayin kar sever arkadaslar
-
mgm Uyarı verdiyse vay halimize ne zaman uyari yapsalar olanda yok oluyor ????
-
Sultangazide isi adasimi var çözemedim bi - degerlere dusemedi yağan kar bosa gidiyor etkisinide yitirdi zaten
-
saat 3 gibi havanın soğuması ile yeşil kütleler gelir ve yağış yogunlasma yasar mi hocalarım ?.
-
Ne yazıkki sıcaklık yükseliyor kar ciddi sekilde erime gösteriyor
-
Çoğunluklu kutlenin için bos arkadaslar bunlari göz onune alin ona göre degerlendirin.
-
Etiler/akatlar'da tipi şeklinde yagıyor. sıcaklık -1 derece. çimenler ve arabaların üzeri beyaz örtü oldu. 3 saattir kesintisiz tipi şekline yağış var fakat toplasam yarım cm bile etmez. umarım etkisini arttırır.
Cephesel yağış henüz etki etmedi bi kaç saat daha sabret olanlar seni baya tatmin edecektir
-
Ümraniyede ne tıkırtı var ne de şıkırtı
Saati kur 8'e uyan disari bak hic gormedigin bir yogun kar yagisi goreceksin
-
Hayırlı geceler, hayırlı sabahlar
İyice bozuldu ayarlarımız.
Olmazsa bari içelim.
Bana da uzak değil mesleğiniz.Her ne kadar doktor olmasam da 32 seneye yakın iç içe bir çalışma hayatım oldu o meslekle.
Beraber top oynadığım gençlerin okulu bitirmesine, asistanlığına, doçentligine, profesör olmasına şahit oldum.
Güzel günlerdi.
Bende Ege üniversitesi Hastanesi'nden emekliyim.
İsteyseniz iyi nöbetler
tesekkur ederim dusuncenizden dolayi iste degilim lakin kar nobetindeyim diyebilirim
-
Soğukgece bn de sultangazideyim nerede doktorsunuz?
Cerrahpasada gorev yapmaktayim bransim kbb.
-
Hayirli sabahlar herkese şimdiden.
-
Sultangazide kar orta şiddette yoğunlaşma net kaç gibi başlar ustadlar ?