SameT. tarafından yazılan gönderiler

asya tahmininde boyarlar. Ama ne çıkacağı belli oldu zaten. Büyük ihtimalle balkanlarda olduğu gibi sonbaharın ilk yarısının sıcak ve kurak olması muhtemel tahmine göre türkiye için. Avrupanın genelinide kurak koymuşlar. Sadece baltık ülkeleri ve ingilterenin kuzeyi yağışlı gözüküyor. Modeller bu sonbahar için çok karamsar anlaşılan bakalım hayırlısı.

Aynen senin demen gibi olabilir NOAA da Türkiye için kurak veriyor . Kış yağmuru çok önemli yazın neysede kış yağmurunu sonbahar yağmurunu alamadımı problem eylülü es geçtim hadi. ama ekim kasım ayları bunlar önemli aylar

ya kısa vadede bile farklar var 2014 2015 lerde güzel yağışlar alıyorduk bşz güz mevsiminde güz yağışları elmizden kayıyor gibi duruyor banamı öyle geliyor

5. Sınıfa gidiyorum konu açılınca aklıma geldi ::) gülmeyin ama :) Eskişehirdeyim sene 1999 2000 dönemi.

5. sınıfta sınıfça tartılıyoruz. herkes tek tek tahtaya çıkıp tartılıyor öğretmen başımızda Sınıfta kızlarda dahil en zayıf ben gelmiştim. bana kiloda en yakın olan kız 21 kilo gelmişti boydada erkeklerde ya en kısaydım yada en kısa olanla eşittik :) 5. sınıfta 17 yada 18 kiilo gelmiştim şaka gibi demi :)

7. sınıfta boy 1.42 gelmişti yine çok zayıftım kilomu bilmiuyorum

yaş 14 2004 te lise 1 de boyum 1.48 di :) babam milimetrik ölçerdi :) kar kalınlığını ölçer gibi. bıçakla

Samsuna gelmedende ölçtürdüm senin boy 1.77 değilmiydi dedi yok dedim falan derken kalk dedi ölçem . BOY .1.78 cm 6 milim ölçtü peder ::) hassas kantara çıktım 1.78 çıktı direk

şimdi boy 1.78 cm 6 milim . kilo 75 2011 de 66 kiloydum .Kemik yapım ince kemiklerim ince .Bence en önemli şeylerden biri kemik yapısı ..

15 ayda 1 kilo almadan geldim ya askerden askerden sonra aldım kilo

Ben 18 yaşındaki foroğafımı koysam buraya millet korkar çok zayıftım aşırı derecede. ki sima olarakta 15 16 yşşında derdiniz 19 yaşında boy 1.76 kilo 48 di 19 yaşından sonra boyum uzadı şimdi 1.78

bu fotoğraf 18 tipi değil. en az 23 24 yaşında duruyor

kafaya sanki birşey geçirmiş gibi duruyor .Sima yüz hatları erken kartlaşmış. Genetik yapısal 18 yaşındaki elamanın yüzü körpe olur çocuksu durur yüz. Büyük gösteriyor

Dağa önce yazmıştım Uludağ kar kalınlıkları ama çizelge olarak atmamıştım. 90 lar bulursam onuda atıcam.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Şubat efsanesini kaçırmıştık aklımdan çıkmıyor ya

2018 de tam hatırlamıyorum ama 1 martta kar yağmıştı bursaya 1 cm kadar gece yağdı sabaha kadar 1 cm oldı zorla :)

onun öncesindede havada atıştırırkenmi görmüştüm. tam bileimyorum ama 1 martta 1 cm kar yağdığına eminim. leş bir kıştı . :)

Efsane :D bu senede öyle olmasın olabilir o tip var bence potansiyel var yani ;);)

17 Ağustos 1999 depreminde Ölenlere Allah rahmet eylesin Böyle bir falaket umarım tekrar yaşanmaz. Ama geçen 23 senede hiçbirşey değişmedi . Bu şiddetli bir deprem şimdi çok daha ağır kayıplara yol açabilir .

toplu-mezarlar.jpg

17 Ağustos 1999 depreminden unutulmayan fotoğraflar Foto Galeri | STAR

valla yıllık yağış kotasını toplar ama çok büyük kuraklık olduğu gerçeğide olur . yani yıllık yağışı yakalasanda . sen kuraklığın içinde olduğun gerçeği önünde yllık bazda kotayı yakaladın evet ama aşırı düzensinlik durumunun verdiği ağır sonuçlarla da karşı karşıya kalıyorsun.

düşünsene ekin ekceksin sonabardasın ekim ayındasın aylrcar hiç yağış olmamış yıllık yağoş doldu ama sen perişansın

o yüzden en iyisi yağışlar zamanında düşsün ayına göre yağsın diyorum ben . ocakta 300 kg yağıp yazzın hiç yağmamazlık yapmasın yada ne bileyim ekim kasımda hiç yağmamazlık yapmasın. yani