SameT. tarafından yazılan gönderiler
-
-
mutabakat
-
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ediyorum. İyiyim şu an Allah'a şükür. 2 gün kadar bi halsizlik oldu. Şu an öksürük ve boğaz kaşıntısı var.
aşı olmuşmuydun?
-
Samsun bitirdi bizi. en son düzgün yağmur haziran ayında yağdı 45 gündür yağış yok .. zayıf yağış dışında . Sözde karadeniz sadece nem fışkırıyor tek hüneri bu onada hüner denirse
-
Son biten harf ile devam edilecek Samet
tamam abi pardon
-
-
edilgen
-
pasifize
-
Ben uludağa 3. 80 kar bekliyorum
bursayada 40 cm samsunada 55 cm .
-
normal abi . artık her sene böyle bundan sonra yani normal değil ama normal. bekleniyordu zaten böyle birşey. perşembe günü istanbuldada olma ihtimali olabilir. karadeniz çok ısındı orası suskun
onca ekin gitti şimdi full zarar ziyan. . çoruma yağan 50 60 cm doludan sonra artık hiçbir doluya şaşırmıyorum... geçmiş olsun
-
Kasım kasım kasım . ah o esk i kasım yağmurları .ne demiş Sinan Özen 94 te . Şimdi yoksun bir eski şarkıyı anlatıyor kasım yağmurları ..
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
trişka ^^
-
Bünyamin Sürmeliyi izledim 15 16 sından sonraki sıcak atak ile şehir diyagramlarına bakarken . istanbul ankara vs.derken bursaya baktı. 41 42 derece gösteriyordu şaşırdı
Arkadaşlar tutarlılığı çok yüsek olan bu modelin derken hata olabilir bunda dedi
beklemedğii birşeyle karşılaşınca afalladı diyagram İzmir için dahi 40 derece göstermiyordu .
-
Denizden kuvvetli rüzgar, yagmur ve bulutluluk faktoru yer seviyesini bölgeden bölgeye farkli etkiledi. Istanbul yarim ada şehri. Dikkatinden kaçmamış tebrikler 4-6 derece sıcaklık farkı olağan.
kanka istanbula hiç gitmedim o kadar şehir gezdim İstanbula gitmedim olmadı olamadı :
Çoruma gittim istanbula gidemedim
deneyimleyemedik dediğin doğrudur aynen .
-
baktım bugün Sarıyer 28.2 olmuş Atatürk havalimanı 32. 1 derece olmuş.. birşey farkemez şöyle farketmez. herkesin kendı normali kendine göre olduğu için. Atatürk havalimanın ağustos gündüz ortalaması 29. 1 dereceymiş. Sariyeride 25 26 dır ..gündüzü.
ama 4 derece fark atması değişik geldi