SameT. tarafından yazılan gönderiler

ordan daldık şeye. garip bir durum

hocam paylaşılan resimler açılmıyor

ben gorebiliyorum pc den

Bende de görünüyor Samet

Telden bakarım ama..

ben göremiyorum alla alla küçüçük bir yarım cm birşey var orda o yani tıklıcak biryeride yok .

telefondan baktım görünüyor direkt açıl bir şekilde pv de resimden başha herşeye benzeyen birşey var. png yazan yerede tıklanmıyor. pc demi sorun var ? yoksa sitenin günvellemesinde falanmı ?

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Bir Termometre alacam bakalım 10 derecede falan güneş ışının altına koyacam kaldırabilirse bozulmassa bakalım gölgede 10 derece sıcaklıkta güneşte 25 görebillcezmi :) gölgede 10 derece güneşte 25 görürüz diye düşünüyorum en azından bir 20 görürüz

Alıp denicem bakalım kafaya taktım .

Uşak 557 kg

Afyon 443 kg.

Kütahya 563 kg

1991 2020 ortalaması senelik toplam yağış verileri kaynak MGM .İç egede en kurak yer Afyon oldu uşakla kapışır diyordum şaşırdımmı hayır :-P

Eskişehir 365 kg :) Ankara 392 kg. Eskişehir gerçekten Türkiyenin en kurak yerlerinden .

Abi ne denilebilirki bu duruma :) kola bakarmısın ne hale gelmiş incecik kalmış kaslar erimiş .ALLAH Beyin sağlığı versin. 1973 ten beri o kol havada duruyor . :) eybah be kardeşim ne ağrımıştır o kol varya gerçekten inanılır gibi değil. bumu yani dediğimiz olaylardan kutsanmış bu adam hindistanda . akım başlatmuş ne ağrımıştır varya o kol :) helal olsun azime bak :) ALLahım yarabbim ölürmüsğn öldürürmüsün

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Video 2005 senesine aittir. yer Ordu orduda yaşımaya devam ediyor mikrofona bakışı efsane Artist olarak bize gelmez. :) Artist ne arar la bazarda :)

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.