bitmiş aga bilgisayar. böyle çok olduda ben farkına varamadım normal geliyordu .. pc bitmiş
SameT. tarafından yazılan gönderiler
-
-
ordan daldık şeye. garip bir durum
hocam paylaşılan resimler açılmıyor
ben gorebiliyorum pc den
Bende de görünüyor Samet
Telden bakarım ama..
ben göremiyorum alla alla küçüçük bir yarım cm birşey var orda o yani tıklıcak biryeride yok .
telefondan baktım görünüyor direkt açıl bir şekilde pv de resimden başha herşeye benzeyen birşey var. png yazan yerede tıklanmıyor. pc demi sorun var ? yoksa sitenin günvellemesinde falanmı ?
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Adam gibi Adam abi. Sınce 1973
-
Bir Termometre alacam bakalım 10 derecede falan güneş ışının altına koyacam kaldırabilirse bozulmassa bakalım gölgede 10 derece sıcaklıkta güneşte 25 görebillcezmi
gölgede 10 derece güneşte 25 görürüz diye düşünüyorum en azından bir 20 görürüz
Alıp denicem bakalım kafaya taktım .
-
60 derece bile gösterir güneşin altında aydına koy o dereceyi akşama kadar :D hatta 65 derece bile gösterir . akşama kadar durmak şartıyla güneş aşırı yakıyor
-
-
eyyamı yok bu sene iç kesimlerde eyyamın kalıcı olanı var örnek ankara 15 gün 32 35 derece arası
ben demiyom bünyamin sürmeli diyor. sonrası belli zaten SEL.
-
eEde ne pervane var ne klima var dümdüz iyi geçeler herkese tabi uyuyabilirsem
-
22,8 İSTANBUL SİLİVRİ
Az BulutluYağış
0H Nem 100
-
Sivas ortalama düşük sıcaklıklar 1960- 1985 arası
-
samsunda ciddi derecede bunaltıcı hava .. hava çok nemli dışarda 20 dk gezindim şakır şakır terliyorum. % 76 bağıl nem
-
samsunda şimdiye kadar en bunaldığım gün bugün.
-
Uşak 557 kg
Afyon 443 kg.
Kütahya 563 kg
1991 2020 ortalaması senelik toplam yağış verileri kaynak MGM .İç egede en kurak yer Afyon oldu uşakla kapışır diyordum şaşırdımmı hayır
Eskişehir 365 kg
Ankara 392 kg. Eskişehir gerçekten Türkiyenin en kurak yerlerinden .
-
Abi ne denilebilirki bu duruma
kola bakarmısın ne hale gelmiş incecik kalmış kaslar erimiş .ALLAH Beyin sağlığı versin. 1973 ten beri o kol havada duruyor .
eybah be kardeşim ne ağrımıştır o kol varya gerçekten inanılır gibi değil. bumu yani dediğimiz olaylardan kutsanmış bu adam hindistanda . akım başlatmuş ne ağrımıştır varya o kol
helal olsun azime bak
ALLahım yarabbim ölürmüsğn öldürürmüsün
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Video 2005 senesine aittir. yer Ordu orduda yaşımaya devam ediyor mikrofona bakışı efsane Artist olarak bize gelmez.
Artist ne arar la bazarda
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.