sitede değişiklik olmnş beğendim iyi olmuş ^^ :olumlu:
SameT. tarafından yazılan gönderiler
-
-
pc de mecbur wındows XP ye geçiş yaptık . o kadar kötüki pc 2007 model 1 gb rami vardı yandı 2 gb yaptık .D windows 7 de bile kasıyor arkadaş. 64 bit kaldırmıyor 32 bittede kasıyor biraz. günlük kullanım bilgisayarı. kasadan gelen ses uzay tabancası gibi.
geçen seneki sıcaklarda ev çok ısındıydı ısınmadan dolayı pc kendi kendini kapatıyordu. 2 sefer monütörün ekran tüpü bitti. 2 . sefer değiştirdğimde eleman şunu dedi bundan artık hayır gelmez bi dahada biterse direk çöpe at demişti.
google sayfasını açarken bir bilgisayar kasarmı ya paröalıcamda el mahkum
eskiden iyidi zamanla insan organı gibi parçaların perfonmasıda gidiyor
Xp ye dönünce kendımı 2002 de kafede cs 1.6 oynuyor gibi hissettim
-
avrupada òlenlerin sayısı 3.495 kişiye ulaştı.
-
boşverin savaşı falan havalara bakın siz òzùmuz o bizim 😁
-
avrupada sıcaklardan ölenlerin sayısı 1000 i geçti .
-
samsunda damla yok. çok bulutlu geçiyor
-
Bursa'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı.
Bursa'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı.
Yıldırım ilçesi Sıracevizler Mahallesi'nde, Uğur K. ile Seçkin Ç. (37) ve arkadaşı Şaban Ö. (37) arasında iddiaya göre kuş alışverişi sırasında tartışma yaşandı.
Tartışmanın büyümesi üzerine Seçkin Ç. yanındaki silahla önce havaya ardından Uğur K'ye ateş etti.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekibi yönlendirildi.
Olay yerindeki müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Uğur K, durumunun ağırlaşması üzerine Çekirge Devlet Hastanesine sevk edildi.
bu olay benim evimin hemen karşı tarafında olmuştu silah sesleri çığlık seslerini duymuştum. ölen kişi 36 yaşındave bekarmış i 20 gün falan yoğun bakımda kaldı sonra öldü . tabi öldüğü bilgisi sonradan haberlerde geçmiyor. adam pisi pisine gitti.
-
Bursa’da komşusunu öldürdü, 1 ay sonra serbest kaldı
Bursa’nın Gemlik ilçesinde ‘otopark yeri’ yüzünden tartıştığı komşusu Lokman Cört’ün ölümüne, kardeşi Nezir Cört’ün de yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle tutuklanan Hüseyin Özdemir, 1 ay sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.
NÖBETÇİ MAHKEME 4 GEREKÇE SIRALADI İfadelerinin ardından şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Yusuf A. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Hüseyin Özdemir tutuklandı. Tutuklulukta 1 ayın dolması nedeniyle dosyayı inceleyen nöbetçi mahkeme; tanıkların ifadeleri, güvenlik kamerası görüntüleri, şüphelinin psikolojik durumu ve ‘haksız tahrik’i de gözeterek Özdemir’in tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Öldürülen Lokman Cört’ün avukatları ise karara itiraz etti. Savcılık soruşturması sonunda Hüseyin Özdemir’in, ağır ceza mahkemesinde yargılanması bekleniyor.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yeni görevin hayırlı olsun hocam
eyvallah çok sağol ^^
-
Türkiye için işler şu ana kadar iyi gitsede dünyada hiçte öyle değil ..
1971 - 2000 ortalama sıcaklığı baz alıp kıyaslama yapsak senenin 12 ayından tüm 12 ayı sıcak çıkar diye düşünüyorum :D
1971 - 2000 ortalaması başka birşey .
-
-
eywallah sağolun teşekkürler
-
bize sıcağın aşırı kısmı gelmiyor ama bunaltacak sıcak geliyor .. aya görede o sıcak beklenen sıcak yani ege hariç egeye aşırısı gelecek . bolu çok sıcak olmaz bolu genelde serin kışında soğuk. bolu bir çok yerden soğuk bir şehir çok yüksek olmasada..
avrupa felc daha yeni başlıyor sayılırlar. özel soğutucu alanlar oluşturulmuş bakalım ne olacak öyle gidiyor. bakalım
-
avrupada sıcaklardan başlangıç olarak şimdilik 403 kişi hayatını kaybetti. ..
Ntv de haberlere bakıyordum gelecek olan sıcak havadan bahsetti. artık sıcak cepte anlaşılan . marmarada istanbul 34 35 dereceler... 35 dereceyi geçen şehirlerde olacakmış.
ege özellikle 45 derece olabilir dedi potansiyel varmış. izmir rekoru kırıcak gibi duruyor.