bolu kışında öyleydi bu sene şehir merkezi 70 cm kar almıştı. + 5 10 15 cm yağan ekstra karlarda cabası Bu süreç yazında aynı şekil devam ediyor.
SameT. tarafından yazılan gönderiler
-
-
7. madde efsane feci ^^ çok iyi
-
evet doğru ay geneli normal altı geçse ama birkaç günde 33-34 ler olsa insanlar aaaa haziran ayı sıcak geçti falan diyecekler.Çünkü insanların aklında her zaman uç değerler kalır. Tabi hava tutkunları ve bu işi uzun zamandır takip edenler işin aslını anlar ama diğer kesim için sıcak geçti olarak kalır hafızalarda.
aynen kanki
uç değerler insanların beynini hapsediyor ve ona göre değerlendirme yapıyor temmuz 2000 de bursada yaşanan 42 43 derecelik sıcaklar gibi .
ben temmuz ve ağustos ayınında bu şekil sabit sıcaklık tarzında geçeciğini 29 30 31 derecelerde olacağını düşünüyorum. sıcaklıklarda pek fazla dalgalanma yaşanmadan ve normallerde geçeceğini düşünüyorum umarım böyle olur 2011 gibi
-
hava akıl oyunu yapıyor insanlara . haziran ayında istanbul sıcaklık olarak dalgalanmasız bir haziran geçirdi sonuclar normallerde çıkacak artık değişmez. ufak sıcaklık düşüşleri haricinde genelde sabit sıcaklık seyrinde gitti yağışta pek yakalayamadığı için . 27 28 29 27 28 29 arada 30.. bu şekilde gittiği için insanlar çok sıcak olmayan bir haziran hissettiler.
fiziksel olarak evet haklılarda ama 30 gün boyunca 27 28 29 gitmesi yerine şöyle olsaydı 23 24 25 ve 32 33 34 dalgalı sıcaklık tarzında bir haziran geçseydi. bu seferde çoğunluk haziran sıcak geçti diyecekti
aslına bakarsan her 2 side aynı yola çıkıyor. .30 günlük ortalamaya baktığımızda ortalama sıcaklık 2 koşuldada aynı sonucu veriyor..
burda bizim tek avantajımız yakıcı sıcaktan kurtulmak ama ay sonu ortalamada sonucu değiştirmiyor.
-
2022 mart ayı soğuk geçti birde ona bakalım ay ortalaması 1981 2010 antalya civarı normallarde geçmiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
kuru sıcak ^^
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bugüne kadar olan haziran ayı anomalysi batı kesimler normaller civarında samsun biraz üstü doğu sabit zaten genelde sıcak normallerin 1 tık üzerinde bolu kastamonu dolayı çok az altında gibi 1981 2010 tabikide :D
whipser abi afyonda 1 tık üstü gibi duruyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Cüneyt Arkın ilk sinema filmi için sette sıra beklerken ( Film Gurbet Kuşları sene 1963 ))
-
Bundan ortalama 35 yıl öncesine göre sıcaklık artışı son dönemde 1,5 °C civarında.
Türkiye, küresel ısınma miktarına kıyasla sıcaklık artışının daha fazla olduğu bir bölgede bulunuyor.
https://t.co/cfW8LpkIdO1971 == 2000
-
Atakum'da 24 yaşındaki genç denizde boğulduSamsun'da serinlemek için girdiği denizde kaybolan ve baygın halde çıkarılan 24 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.www.bafra55.net
malesef dun 1 kisi samsun atakum plajinda bogulmus / 20 gundur ara ara atakumde denize giriyorum guvenlik seridi ipi kiyiya cok yakin mesafede ve ipe olan bolume kadar su cok sig duzeyde maximum 1 metreyi gecmiyor ipin oldugu su 1 metre yok guvenlik ipini biraz gecince derinlik ayni kalsada ufaktan akintilar basliyor test amacli birazcik ipi gecme ihtiyaci duydum sonra geriye dondum ///
o kadar deniz gordum kiyiya bu kadar yakin guvenlik seridi gormedim resmen 70 cm suda yuzuyorsunuz mecbur plaji cok guzel ama suyu oldukca sig ilerisi icinde korkudan acilamiyorsun akintili her zaman
Michael Phelps bile olsaniz denizde acilmayin
-
abi bu samsun ne is ya gram yagmadi gunduz hic 1 tane atmadi be kardesim ## haci en azindan bi 20 kg yagar dedik idarelik oda yok bu cephe yagisindan birsey alamadik hicbirsey alamadik dun aksam yagdi bi o kadar bugun icin daha umutluyduk esas yagis bugundu sozde ama
samsun bitirdi bizi dahada yagamz heralde
-
valla mgm ye baktigimiz zaman gece samsun atakuma hic yagis dusmemis
burda onemli olan esas nokta tam olarak bu sayacn kacta sifirlandigidir
senin attigin veriye gore yagis dusmus gozukuyor mgm ye gorede yagis dusmmeis gozukuyor //
yagissin istasyin haricinde yakin yerede dusmus olabilir tabi oyle bir durumda var klavye bozuk bu arada harfler farkli cikabiliyor
-
attigimm wrf verisi samsun atakum verisine aittir mgm yagis sayacini kacta sifirliyor bu onemli esas olan
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Samsun atakum WRF saatlik yagis wrfye gore bu gece yagis ;bekleniyordu sonuc 0 ogleden sonrada yagis vermemis
-
yagis hatti hep sabit noktada cok yavas hareket ediyor