SameT. tarafından yazılan gönderiler

2022 Yılı Ağustos Ayı Ortalama Sıcaklıklarının 1991-2020 Normallerine Göre Mukayesesi

Karadeniz Bölgesi

Ortalama sıcaklıklar, Bolu, Karabük, Osmancık, Nallıhan, Beypazarı çevrelerinde mevsim normalleri civarında gerçekleşirken; bölgenin diğer kesimlerinde mevsim normallerinin üzerinde gerçekleşmiştir. Bölgenin Ağustos ayı uzun yıllar ortalama sıcaklığı 23.1 °C iken, 2022 Ağustos ayı 24.9 °C olarak gerçekleşmiştir. Bölgede en düşük sıcaklık 11.0 °C olarak Bayburt’ta, en yüksek sıcaklık ise 39.9 °C olarak Beypazarı ve Artvin’de gözlenmiştir.

2022 Yılı Ağustos Ayı Ortalama Sıcaklıklarının 1991-2020 Normallerine Göre Mukayesesi

Marmara Bölgesi

Ortalama sıcaklıklar, Edirne, Çorlu, Kumköy/Kilyos, İstanbul, Kocaeli, Gökçeada, Uzunköprü, Şile, Lüleburgaz çevrelerinde mevsim normallerinin üzerinde gerçekleşirken; bölgenin diğer kesimlerinde mevsim normalleri civarında gerçekleşmiştir. Bölgenin Ağustos ayı uzun yıllar ortalama sıcaklığı 24.6 °C iken, 2022 Ağustos ayı 25.7 °C olarak gerçekleşmiştir. Bölgede en düşük sıcaklık 15.3 °C olarak Balıkesir’de, en yüksek sıcaklık ise 38.4 °C olarak Kocaeli’de gözlenmiştir

1929 --1979 ilk 50 senelik yaz ayları ortalama

1980- 2019 son 40 sene yaz ayları ortalama

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ağrı dağı tabiri caizse Şakır şakır eriyor beyler öyle böyle değil. Son görüntüler

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Türkiye dün Fransaya basketbolda yenilmiş.

Türkiye 86-87 Fransa

.Fransa maçı kaybedeceğini hissediyor. Bizimkilerde olurmu ya fransa maç henüz bitmedi deyip

al ben yemedim sen ye diyor.

Salı gecesi ve Çarşamba günü takip ettim. - 7 - 8 derecelerde kar gösteriyordu anlık. Bazı ünlü sayfalar da son dakika haberi olarak geçtiler kar haberini

o zaman yağış çok zayıf olarak görülmüş yağış -7 -8 olmasıda normal tabi yazın dahi gece ayazında 0 derece üstü zor . ben ağrıda yaşanayn bir elemana sordumda kar yağdımı diye yağmadı dedi. örtü yapamadıysa oda bilemez tabi

Ağrı dağına hala ilk kar düşmemiş geçenki serinlemede ilk kar yağışının yağması bekleniyordu Beklenen yağış gerçekleşmeeyince kuru soğuk yaptı . önümüdeki günlerde küçük bir yağış gözüküyor ama kimbilir o yağışta şüpheli duruyor İlk kar yağışının eylülün 20 sinden sonraki sürece sarkacak gibi görüntü var Eğer sarkarsa bu durum Ağrı dağı için ilk olabilir.

Fotoğraf 9 Eylül saat 17 dolayları .

Resim

İşte çatlıyor dediğim olay tamda bu oluyor :) Zınk hakkını vermişler helal olsun :)

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Ölmüş bu arada.TV'de son dakika diye gördüm.

ilk forumda ölüm haberi paylaşıldığında NTV ye baktım ölmemişti durumu kritik yazıyordu .doktorlar ümitsizmiş NTV de bu yazıyordıu . aradan biraz zaman geçti sonrasında mustafa isimli bir üye öldü haberi paylaştı . bende hemen NTV ye tekrar baktım ve öldüğü bilgisi paylaşılmıştı.. olay bu yani

Bilgi NTV ye geç ulaşmış olabilir bilemiyorum. Arada 1 saatlik fark var.