SameT. tarafından yazılan gönderiler

Benim kadar az televizyon bakan yoktur heralde ben neredeyse hiç bir program falan izlemem Dizi sinema sevmem

Bir tek 1970 ler filmleri ilzerim .Tarık akanın aşk filmleri. 😁 CÜneyt arkının sadece ailevi filmlerini severim

Birde dün akşam trt 2 deki sinema filmi iyidi sade filmdi.

En son izlediğim dizi arka sıradakiler 2007 de başlamıştı bitene kadar izlemiştim. 2011 lere kqdar

Birde lisede Acı hayat dizisi Kanan imirzalıoğlu 2005 2006 da lisedeyken izlerdim çok iyidi

Son 10 senedir dizi hiç takip etmem

Kurtlar vadisini tek 1 bölümünü dahi izlemedim

Ama kar kış varsa buzullu belgesel varsa izlerim 😁

TRT 2 de Ladri di biciclette) Bisiklet Hırsızları isimli film var. Film siyah beyaz İtalyan yapım 1948 Alt yazılı güzel film. Konusu Afiş yapıştırarak geçimini sağlayan adamın afiş yapıştırırken bisikletinin çalınmasıyla hayatı alt üst oluyor Ve çalınan biskletinin peşine düşüyyor sonrasında gelişen garip olaylar

Ecmwf efsane gibi bişey deniyor bunun başka bi izahatı yok. O serin hatta mevsime göre soğuk atağın gelmesi çok zayıf. Mesela istanbulun eylülün ilk haftaları 20 derecenin altına gördüğü yıl yok denecek kadar az. Ben 25 in altını bile görmez diyorum 20 eylül den sonra falan olabilir. Bu tahmin değişecektir yada en az 2 hafta ertelenir.

bende aynı senin gibi düşünüyorum. ya törpülücek ya tarihi ertelicek

Ecmwf çok iyi güncelleme yapmış SameT. ,😂😂

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Eylülün ilk haftasında batı için öyle soğuk girişi ben hiç görmedim Bu şekil gelirse dağlar beyaz :) soğüuğuda sokmuş içeri kadar .Gelsin bakalım .Törpülenecek yada tarih ertelenecek bence bekleyip görelim.

25 Ağustos haberidir. Erime gündemede yansımış..

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Buda 2017 yazın çekilmiş kısa bir video

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

20 eylülden önce uludağa hiç kar yağmadı diyor. Yani bir bakıma objektif bi şekilde uludağı eleştiriyor :)Hemde çok sevdiği halde .Burda vugulanan uludağ sevdası olsa evet o soğuk gelir ve uludağada kar yağar gibi olumlu şeyler söylemesi gerekmezmi? :düşünceli:

Kanka ben istatistik bazlı konuşuyorum. Bir yeri ne kadar çok sevsemde o yerin gerçeği neyse potansiyeli neyse onu söylerim. Uludağ için ilk kar 20 eylülden sonra başlar genelde ekim ayında düşer .hatta bazen ekim ortasına kadar bile sarkar bu durum kıştan kışa değişir en son kar yağışıda haziranın başında düşer Haziranda kar yağma durumu çok nadir yaşanır

Sisteme gelirsek eğer sistem gelirse işimize gelir serinleriz. Ben uludağdan yola çıkarak gelme ihtiamlinin düşük oldupunu yazdım .Tv de de şu haberi ugörürüz Uludağa tarihinin en erken kar yağışı düştü diye. haberlerde izleriz. ben % 5 ihtimal veriyorum her zaman bir ihtimal vardır tabi..

Son olarak şunu eklemek istiyorum o tarihlerde serin havanın soğuğu kırpırak geleceğini düşünüyorum.