Merhabalar.Bursa'da 300 rakımdayım kar görebilme ihtimalim var mı ?
Bursali1963 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Özellikle Balıkesir'in bazı yerlerinde fazla sıcaklık farkları var en düsük -0,5 civarında iken 3 derece olan yerlerde var radar ve sıcaklık takibi sart
Hocam Bursa Yıldırım ilçesi rakım 300 de yağış akşam sıcaklığın azalmasıyla örtü yapabilir mi ?
-
Bursa'da kar kısa süre ara verebilir.Ardından yeniden başlayacak.Marmara Denizinden gelen kütle var.
-
Yarın sıcaklık 0-1 derece bandında gündüz sıcaklıkları dewpoint -2 lerde
Kar kky yağışları olucaktırTeşekkürler hocam
-
Hocam ilçenizi yazarsanız daha net cevap verebilirim
Yıldırım hocam
-
Yarın Bursa rakım 300 iyi kar görür mü acaba ? Birde yağış yağmura atfeder mi ?
-
İlerleyen dakikalarda Bursa merkeze kar gelebilir.
-
Bilecik güzel kar alacak.
-
Kocaelinden güneye inen kütle sanki Bursa merkeze değilde Bursa nın doğusuna ilerliyor gibi
-
Valla rotada yolda gibi ama bakalım bize de bir uğrarsa hiç fena olmaz. Bu sistemin garibanı biziz.
Hocam yarın ve cuma da kar alabiliriz
-
Sizce Kocaelindeki kütle Bursa merkeze iner mi
-
Bursa civarında bu yağıs akşam etkili olmaya devam eder mi
-
Bursa'nın batısı her zaman ki gibi dek konusunda çok şanslı.
-
Bir şey söyleyeceğim dek bir bölgeyi etkilemediği takdirde hava güneşli olması lazım değil mi. Benim konumumda şuan dek etkilemiyor ama hava kapalı. Deklerin konumumu (Kocaeli Gölcüğü) çembere aldığı içinde olabilir mi bu sebebi ne?
Uydu görüntüsünde bulut yoğunluğu hakimdir.Bu yüzden kapalıdır.
-
Valla Erdal senin oraya bakıyorum %100 yağış gösteriyor kar olarak hemde çarşambaya kadar perşembe günü kesiliyor sen kar yok dersin. Nasıl bir yerdesin anlamadım gitti.
Hocam Bursa ya sabah gelecek olan cephe ne kadar süre aralıksız kar bırakabilir ?