Selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gecenin bu saatinde model güncellemesi yapamamki . Bu veriye göre çıktılar oluşucak modellerde

-
Geçerli: 07 Şubat 2025 - 13 Şubat 2025
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Geçerli: 05 Şubat 2025 - 09 Şubat 2025
Evet soğuk çekirdemiz yarın modellerde çıkacakmı .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Geçerli: 06 Şubat 2025 - 10 Şubat 2025
Güncelleme: 31 Ocak 2025The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dün gece attım veride top yoktu ve bugün gözükmedi modellerde çıkmadı .
Birazdan yeni çıktıyı atıyorum.
-
2022’de müthiştin abi özellikle Mart ayındaki sistemler için yaptığın tahmi çok net hatırlıyorum 🤐
Harikaydı o zamanlar bunları ancak ufak bir buzul çağı tahmini geçer diyerek ucu açık bir konuya doğru gidiyoruz .
-
Birde Sinan hocanın haftalardır işaret ettiği gibi geliyormuş
direk cumhurbaşkanlığına adaylığını koy %50 +1 garanti 
Yok yav bundan daha iyi tahminlerimiz oldu
Kimse aday göstermedi .
-
İnşallah hocam hepsi böyle gelir aminn
Daha neler güneşde görmüyelim de bari şaka şaka
-
Sinan abi senin beklediğin sistem suanki gördüğünüz görüntülermi yani yoksa efsane yaşama şansımız görmemiz varmi
Şuan ki görüntüler ilk yazdıklarımla aynı
Şubatta dedik ilk on gün dedik 3 Şubattan sonra gelebilir dedik 25 Ocaktan sonra modeller hareketlenir dedik tek eksiğimiz gücü ve kuvvetinin artmasını bekliyoruz onuda yarın geceye kadar inşallah.
-
Selamın aleyküm İyi günler
Aleyküm selam iyi akşamlar
-
-
-
Bakmayın burda şov yaptığına bir sistemde Küçükçekmece'ye dek vurmuyor diye intihar ediyordu zor durdurdum.

-
İstanbul özelinde çalışıyor GFS bu akşam, şehrimizi için çok iyi bir güncelleme oldu 😊

-

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.