trabzon bu geceyi ve yarin geceyi arastirabilirmisiniz reisler yomra rakim 400 gectigimiz gece kar yagdi ve tuttu sabah eridi Umutluyum o yuzdwn
KaRdes61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
reisler trabzon rakim 400 dunden dahami soguk olacak bu gece bilgi verirmisiniz gece4 den sonra kar tuttu sabah eridi bu gece icin bil alabilirmiyim
-
kar yağıyor ama tutmuyor reisler ağlıcam yomradan selam
-
fevzi reis guncel bilgilerle bizim yer icin degerlendirme yaparmisin yomra kömürcü
-
Fevzi reis bu gecedwn efsane umutluyum koyde pinekliyorum bugun yanliz basima gecirdigim 2.gun olacak Insallah bu gece zincirler kirilir ne diyosun ?
-
mgm günklükte kky vermiş saatlikte yağmur ve bulut vermiş nasıl bunu başarıyor anlamıyorum
Aynı şeyi trabzona yapmış kar vermiş yağmur vermiş beyinsizlermi desem ne desem bilemedim
-
trabzonyomra rakım 400 son bi değerlwnsieme alabiliemiyim karla karışık yağıyor şuan isranbula yağıyo bizede yağsınAllahımmm
-
burda karlakarisik yagdi ama kar yok
-
reis şuan sulama kar atıyor varmı bi gelişme Bu kara dönerse varyaaa Allah derim trabzon yomra
-
Şuan bizim köyde (trabzo yomra) efsane sis var reis bunun sonu hayra alametmidir acep
-
Burda lapa lapa kar başladı demek isterdim ama sabahtan beri şakır şakır yağmur var ?
-
-
ağlamak istiyorummmmmm Allahım senbüyüksün yarabbimmmm Bizede nasip et aminnnnnn
-
Icon son güncelleme trabzon yomra 6 km içeriye önümüzdeki 5 gün için 30 cm kar verdi (Kısaca bizim köy) sevinçten çıldırıyımmmı yoksa zçıldırtmayamı çalışıyolar Allah sabır ver
-
İlçelerden haber gelmeye başladı
Darısı trabzonun başına