Şimdi gene modeller oynak olacak her zamanki gibi fakat gelecektir sistem.
İnşallah hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞimdi gene modeller oynak olacak her zamanki gibi fakat gelecektir sistem.
İnşallah hocam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İç bölgelerin böyle bir sisteme çok ihtiyacı var inşallah gelir
Biraz ateş edelim .
Hocam söyle de bizde ateş edelim
Sende kış bitti diye konu aç, bitirmeyenleri rahat bırakın bir arkadaş. Bitirenler seni, bitirmeyenler bu konuyu takip ederler.
Yani bunu sorarak hocanın ne cevap vermesini bekliyorsun.
O benimle Sinan hocanin arasında benim ne demek istediğimi anladı siz her şeye karişmazsaniz sevinirim
Konumu konya olan birinin kış bitti demesi aşırı ikonik
Kaç senerdir Konya'da kış yok İstanbulu aratmiyoruz
Sistem yaşarken sistem takibine geçiyoruz .
O biraz zor hocam sıcaklıklar artıyor artık kış bitmiştir bence
İstanbulu yadırgamayın. Bu bölgeye kar yağması oldukça güçleşti artık. Başka iller yok mu var. Ama İstanbulun kar sorunu var yani. 2017 de efsanevi kar aldı. Ondan önce? 2004. 2015 falan yanlarına yaklaşamaz. 2017 siklonik yağışı 2004 ten sonraki en güçlü yağıştı. Ama ömrü 1,5 gün sürdü. Vorteksler 2015 ler falan yanına yaklaşamaz kabul edin. Şimdi biraz örtü olsun diye tamah etmeye çalışıyoruz. İstanbul kar açısından öyle zor bir bölge oldu ki can çekiliyoruz senelerdir sistem indirmek için buraya. O nedenle en önemlisi istanbul. İzmir antalyanın zaten böyle bir gerçeği yok.
Sanki bize her gün yağıyor bizde öyleyiz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Çok güzel iç Anadolu bembeyaz haritada ben takibi bırakıyorum rezil bir sistem
Sıkıntı yok …
Biz iç bölgeler olarak sıkıntıdayız hocam malesef boş gececez
Hocam ab patlamayacak beli oldu sanirim
Vallahi Konya'nın kuru soğuğunda sabah akşam rüzgar yemekten bıktım artık
Aynen Konya'nın neresindensin
Öyle yazdım ya batılı gelecektir diye
Yani yağış artar diyorsun iç bölgelerde nasibini alır mı kuru soğuk yiye yiye kuru fasulye olduk 🤣
Arkadaşlar sistem batılı gelecektir…
Biraz batilarsa iç bölgeler de kar alır hocam bence siz ne dersiniz
Sonrasını takip ediyoruz ya onu dedim
Hmm bende o tarihdeki sistemlerin geleceğini sandım sağol hocam
Hocam 15 16 17 de sistem gelecek diyorsunuz da o tarihlerde hava ısınıyor 12 dercelere çıkıyor nasıl gelecek anlamadm valla 5 günde ne değişecek cevaplarsaniz sevinirim konu kapalı olunca buraya yazdim