Olursa günlük sistem olur yani öyle bir sert giriş ülkeye göremiyorum 15 günlük periyotta..
Hmm anladım hocam inşallah veriler değiş ve sistemler aliriz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOlursa günlük sistem olur yani öyle bir sert giriş ülkeye göremiyorum 15 günlük periyotta..
Hmm anladım hocam inşallah veriler değiş ve sistemler aliriz
12 sine kadar takibi bıraktım.. :elkaldıranadam:
Hocam bunu netleştirelim yani bu sadece İstanbul icinmi geçerli yoksa iç bolgelerde kar varmi
Martin 15 ine kadar kış bitmez batı için.
Şubat ayı ilk 10 günü kıyılar istediği sisteme kavusamaz.
Ay ortası civarı film kopar.
Yani şubat ilk 10 günü yağış gelirse direk kar olur degilmi iç kesimler için hocan
Yarın ki lokal deniz etkisi geçişlerinden sonra sistemi sonlandırıyoruz..Batı istanbul adına ciddi bir sisteme evrildi..Şuan da ölçülen sıcaklık beklenen sıcaklığın -2 c altında gerçekleşiyor.Bu da batı istanbulda ki zeminde oluşan kar ile havadaki basıncın bir miktar artışı ve tutunma ile zemine yaklaştıkca kısmı sıcaklık terselmesi diyebiliriz.Ciddi buzlanma var sabah yola çıkacaklar dikkatli olsun lütfen.Şuan da şubat sistemi için gözüme çarpan ciddi bir beklenti yok olursa haber ederiz 10-12 şubatq kadar ciddi kar beklemiyorum.
Herkese iyi geceler
Hocam bu sadece İstanbul icinmi geçerli yoksa ülke geneli icinmi yani iç ve doğu bölgeler
Avrupa yakasından yağış yavaş yavaş çekiliyor. Devamında Anadolu yakasında da çekilecek.yarin akşama doğru deklere devam.
inşallah hocam beklemedeyiz
Şimdi Bu tarihi ben merak edenleri de görelim nasıl bir sistem daha geliyor
Nasil bir sistem daha geliyor acarmisin hocam
bunun yağış haritasi yokmu canım kardeşim kuru soğuğu ne yapalim
Çok önceden gerekeni söyledim.once sabır. Sonra sistem.
Biliyorum hocam sadece biraz blöf yaptım belki ağzınızdan bir şeyler alabilirim diye ama başaramadım 😂😂
Acele etme bu sistem bitsin bakicaz
Hmm yani pek umut yok anlaşılan yoksa sistem yada sistemler var derdiniz 😔😔😔
Uykusuz kalınmaz bu gece.Sahil kesimi için beklentim düşük.Gece rüzgar yıldıza meyilleniyor karadenizi toplaması geç saatleri bulur erken kalkın 5-6 gibi takip artar.Yarın akşam saati ara verir asıl mevzu yarın gece başlar..Yarın gece uyumayın
Hocam şubat başı yada şubatta sistem ihtimali varmidir
hocam bu sistemi boşverin beklenenin çok altında geçti siz şubatta daha iyi sistemler olucak demiştiniz ama gfs ye baktığımızda sistemin s si bile yok bu konuda görüyüşleriniz nelerdir ??
Hani Kış Tahminde Mart ayı dikkatimi Çekiyor demiştim ya 26 Şubat konusu açtık bakalım neler olacak kesin mi değil mi bakmak lazım
Anladım hocam yani sizin görünüşünüze göre 11 şubat gibi bitiyor ve 26 şubat tekrar kışa geçiş yapacağız diyorsunuz
Şubat 11 Kadar Böyle Görüntüler devam eder kısmen soğuk tarafta kalmaya devam ederiz
Sonrası peki hocam artk bitiyormu
Hocam şubat nasil gözüküyor bu sistem gibi gelirmi yine
Ecmwf kötü olunca Gfs iyi oluyor
Gfs iyi olunca Ecmwf kötü oluyor
İkiside iyi olunca İcon Ukmo Gem kötü oluyor
İkiside kötü olunca İcon Ukmo Gem iyi oluyor :D
Gfs ile ecm yi hep aynı yazmışsın 😂😂